0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερααα....κοριτσιαααα περιμενετε κι αλλη φαση παραλληλης?/αυτο ηταν το ονειρο σας???να δουλευετε σε διαφορα προγραμματα??εγω θελω την ταξη μου και τα παιδακια μου,,,δεν θελω να μαι σε κανενα απο τα προγραμματα που μονο εφημερα ειναι.....θελω την προοπτικη που ειχε ο αποφοιτος του παιδαγωγικου τμηματος δ. εκπ. δεν ξερω τι ακριβως κανει ο δασκαλος στη παραλληλη στηριξη....φροντιζει , προσεχει το παιδι????κατι σαν μπειμπι σιτερ???αααχχχχχ....μου λειψε πολυ ο πινακας και η κιμωλια!!!!! τελοσπαντων οπως το χει σκεφτει ο καθενας...........
Φαντάζομαι ναι. Αλλά αν είναι να περιμένουν από βδομάδα προσλήψεις, μπορεί περιμένουν, είτε για να δουν πόσους ακόμα θα στείλουν είτε γιατί μπορεί να είναι άδικο να πιάσουμε τις θέσεις εμείς χωρίς τους υπόλοιπους. Πάντως εγώ έκανα νάληψη Τετάρτη και από κενά τιποτα ακόμη.
Η αληθεια ειναι οτι η Αθηνα πηρε παρα πολλους..Αλλα Ηπειρωτικη(κεντρικη κ βορεια) σε γενικες γραμμες δν πηρε...και ειμαστε πολλοι αυτοι που περιμενουμε....
Μάλλον δεν έχεις νοιώσει αρκετά την ανεργία... Περιφέρομαι σαν την άδικη κατάρα μέσα στο σπίτι, έχω τους δικούς μου ανθρώπους στο αγχος και στην αναμονή... Είναι ευλογία που εμείς από τα 22 μας ,δηλαδή με το που αποφοιτήσαμε, πιάσαμε δουλειά στον τομέα μας δηλαδή στην εκπαίδευση.. Ξέρω, ξέρω μπορεί να μην έχουμε φέτος τάξη αλλά τουλάχιστον με τουτο και με τον αλλο τρόπο θα είμαστε στο φυσικό μας περιβάλλον δηλαδή στο σχολείο.. Η κολλητή μου που είναι νοσηλεύτρια δεν έχει περάσει ούτε απ'έξω από νοσοκομείο από τότε που πήρε πτυχίο.. Ναι εννοείται πως με τα κενά που υπάρχουν θα έπρεπε να είμαστε μόνιμες, σταθερές σε ένα τόπο με την τάξη μας αλλά όταν μια χώρα είναι υπό διάλυση δεν έχεις πολλές επιλογές.. 'Αμα έχεις κότσια και καμια οικονομία πας εξωτερικό αλλιώς συμβιβάζεσαι με ότι υπαρχει εδω..
ανεργη ειμαι κ σιγουρα θα εκανα οτιδηποτε αλλααα δεν ονειρευομουν αυτο...περυσι γκρινιαζα που ημουν σε ενα χωριο στη μεση του πουθενα...και φετος λεω τι καλα που ηταν!!!!ποπο...καλυτερα να μη λες τπτ μερικες φορες...πως ηρθαν τα πανω κατω φετος???!!!!........μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα,,,,τουλαχιστον δουλεψαμε μολις πηραμε πτυχιο.....
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ... Γκρινιαζα και χτυπιόμουν που ημουν αλλου γι' αλλου και είπα δεν θα το ξανακάνω, θα επιλέξω μόνο αυτές τις περιοχές που θέλω να μαι.. Αλλά με αυτά και μ'αυτά μετανιώνω που δεν εβαλα το κουτάκι για όλη την Ελλαδα... Από το κακό στο χειρότερο κάθε χρονιά...
Φοβάμαι ότι χωρίς κάποιοι να βάζουν κουτάκι, η μίση χώρα δε θα είχε εκπαιδευτικούς και αν θα βάζανε όλοι μόνο περιοχές που προτιμούν είναι αδύνατον να τοποθετηθούν όλοι, γιατί δεν υπάρχουν τόσες θέσεις σε κάθε περιοχή.
Καλησπέρα και από μένα! Εμένα μου είπαν ότι δεν μας τοποθετούν, επειδή το υπουργείο δεν τους έχει στείλει εγκρίσεις, οπότε δεν έχουν συγκεκριμένα κενά Δηλαδή αν έχουν σκοπό να πάρουν με το καλό την άλλη εβδομάδα παράλληλη μέχρι να αναλάβουν και αυτοί οι συνάδελφοι υπηρεσία, εμάς δε θα μας τοποθετήσουν πουθενά για δύο εβδομάδες;;; Τραβηγμένο μου ακούγεται... Εγώ πιστεύω το κλασικό, είναι απλώς ανοργάνωτοι και οι προσλήψεις τους έπιασαν στον ύπνο
stelma να ρωτήσω κάτι αν ξέρεις.. Οι περσινές παράλληλες χρειάζεται να πάρουν πάλι έγκριση; Ή πήραν παραπάνω άτομα και για τις καινούριες περιπτώσεις παράλληλης;