0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μπρατης ειπε οτι οι πιστωσεις της παραλληλης πηγαν αλλου!!!!!!!Μπορει και στα ολοημερα, μπορει στη β βαθμια...ποιος ξερει....δεν ειπε που...
Ναι κι εγώ για την παράλληλη λέω... Για τον κρατικό τι να πούμε... Ότι και να πάρουνε, όπως και να μοιραστεί δεν μας σώζει... Δράμα... Αλλά αυτά τα χάλια τα ξέραμε... Η παράλληλη όμως; Γιατί μειώθηκαν οι πιστώσεις; Ακούγαμε για παραπάνω...
Αυτό με τρομάζει. Ότι η α' φάση για όοοοοοολη τη δευτεροβάθμια ήταν γύρω στους 200 και μάλιστα μειωμένου ωραρίου! Λογικό δεν είναι τώρα να πάρουν περισσότερους στη ΔΕ;;;; Με 650 πιστώσεις...
Καλημέρα! Γνωρίζει κάποιος πόσοι έχουνε μείνει στον πίνακα με προυπηρεσία? ¨Η έχει υπολογίσει κανείς πόσους έχει απο πάνω του με θέση κοντά στο 300 στον μηδενικης?
Εγώ! Θέλουμε άλλα 40 άτομα για παράλληλη και αλλα 550 για ΖΕΠ νομίζω.. Κατά προσέγγιση τα νούμερα. Στο 300 του μηδενικής είμαι και εγω..
Από τον πίνακα ειδικής έχει μείνει κανείς;
πως το ξερεις? εγω ειμαι στον Α που ξερεις αν εχω δηλωσει παραλληλη ή και ΣΜΕΑ, φαινεται απο καπου ?
αν δεν ειχε μεινει κανεις θα ειχαν κανει ξανα προσκληση αναπληρωτων, ετσι πιστευω, οπως γινοταν παλια και για τους δασκαλους εγω την πρωτη χρονια που δουλεψα έκανα τα χαρτια μου τέλος οκτωβριου.νομιζω ομως οτι εμειναν και 50 στον πινακα ειδικηςσυγνωμη στον β ειμαι λαλησα η γυναικα με οσα συμβαινουν