0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα μου φαίνονται πολλές οι 850 στην ειδική! Άραγε πώς θα μοιραστούν σε ΠΕ και ΔΕ; Μπορεί στις επόμενες μέρες να δούμε να καλούν, για να κανουν τα χαρτιά τους, οσοι τελείωσαν τωρα το Σεπτέμβρη την ειδική αγωγή.. Υπομονή πλησιάζουν οι μέρες...
για να κανουν τα χαρτια τους, θα πρεπει πρωτα το υπουργειο να βγαλει εγκυκλιο προσληψης αναπληρωτων ειδικης
Ναι εννοείται! Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη λογικά προλαβαίνουν! Όταν κάτι θέλουν να το τρέξουν στο υπουργείο, ξέρουν να βιάζονται.. Αλλού πάλι...*Μία υπόθεση έκανα βέβαια, δεν είναι απαραίτητο να γίνει κιολας!
Από τις 850 πιστώσεις στη ειδική αγωγή μπορεί να καλέσουν και δασκάλους ΠΕ 70 που εβαλαν το κουτάκι ΣΜΕΑΕ "σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων";;;;;;;;;;γνωρίζει κάποιος;;;;; είναι σημαντικό για εμας που εχουμε χασει τις ελπίδες μας φέτος!! ευχαριστώ πολύ!
οι κάποιες λίγες προσλήψεις κρατικού.......που πήγαν;;;;;;;δεν μιλάει κανείς από τη Δευτέρα που ήταν να ανακοινωθούν..ελπίζω η φάση ζεπ να βγει το αργότερο μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα...όπως γινόταν μέχρι τώρα.. και να πάρει αυτά τα 400 άτομα σε μια φάση...γιατί διαφορετικά πάμε για μετά τα Χριστούγεννα.........
Κι εγώ έχω αυτήν την απορία... Λέτε να μην υπάρξουν νέες αιτήσεις(που εννοείται πως είναι το πιο δίκαιο) και να καλέσουν από εμάς όσους βάλαμε αυτό το κουτάκι; Το κουτάκι όντως για κάποιο λόγο υπάρχει αλλά έχει γίνει ποτέ αυτό; Εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι τα προηγούμενα χρόνια...
Ο Μπράτης λέει ότι η παράλληλη πάει Νοέμβρη.ο Καψαλάκης μου είπε χθες την άλλη εβδομάδα.θα δείξει ποιος θα βγει αληθινός.
εχω την εντυπωση οτι συνηθως ο καψαλακης κανει προβλεψεις με βαση τη λογικη η με βαση προσωπικες του εκτιμησεις..δυστυχως το σεναρι του νοεμβρη μ φαινεται πιο πιθανο..