0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά, δεν έχω καμία απολύτως ανάγκη την ενημέρωση του τύπου 2 ώρες πριν τη φάση να το λέει κι όταν τον ρωτάμε διάφορα πράγματα να απαντάει πως δεν ξέρει. Η φετινή φόλα του ΖΕΠ ότι και καλά θα έβγαινε τέλη Οκτωβρίου όταν δεν είχαν στείλει καν εγκύκλιο ίδρυσης στις διευθύνσεις και η δεύτερη φόλα με τον αριθμό πιστώσεων για παράλληλη τον έβγαλε τελείως νοκ άουτ από τον χάρτη μου. Να μη μιλήσω καν για το πλαίσιο επικοινωνίας στο οποίο ό,τι δεν του αρέσει το διαγράφει και μπλοκάρει άνευ λόγου και αιτίας τους άλλους.Όσον αφορά τους βθμιους, ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι πιστεύει. Αλλά μην κοροϊδευόμαστε. Δε χρειαζόταν ο Μπράτης για να καταλάβουμε ότι με τις συνθήκες που υπάρχουν στη βθμια (αύξηση ωρών διδασκαλίας, αλλαγή προγράμματος) οι πιστώσεις που θα αναλογούσαν σε σχέση με την αθμια θα ήταν περισσότερες.Ο Μπράτης παίζει ένα υπέροχο παιχνίδι εντυπώσεων. Ξέρει να χειραγωγεί καλά τη μάζα και να ωραιοποιεί τα αίσχη του υπουργείου παραπαιδείας.Π.χ. Πιστεύεις πραγματικά πως δεν ξέρει τι συμβαίνει με την παράλληλη και τη συμπληρωματική εγκύκλιο ή ότι δεν ήξερε για τα προγράμματα ΟΑΕΔ για νηπιαγωγούς; Εγώ δεν το πιστεύω. Θα βγει μια από αυτές τις μέρες σαν Μεσσίας πάλι. Εδώ είμαστε και θα το δούμε.
χαίρομαι πολύ που αρχίζει και στον δικό σας κλάδο να κλονίζεται ο θεός Μπράτης!!!!!!
http://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/10340-06-11-13-dt-pe60-pe70-proslipsis.htmlΠροσλήψεις...6 δάσκαλοι
δεν μπορω να το ανοιξω μπορει καποιος να μου πει νομους?
Oι νομοί είναι Χαλκιδική, Εύβοια, Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Λες να ξέχασα κανένα; θα το ξαναδώ.