0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται ότι δεν είναι μόνο θέμα κλάδου!!! Παντού υπάρχουν περισσότερο ευκολόπιστοι, γλείφτες (πάντα αγαπημένοι) κτλ. Το θέμα είναι να μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος αγωνίζεται για το καλό του κλάδου και ποιος για το καλό του εαυτού του
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι ή όχι; Γνωρίζει υπεύθυνα κανείς να μου πει;
Συνάδελφοι, ελπίζω πραγματικά σήμερα να θυμηθήκατε όλα όσα έχουμε τραβήξει τα προηγούμενα χρόνια και όλα όσα συνεχίζουμε να τραβάμε, τις αγωνίες, τις μειώσεις των μισθών, την καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, την αντιμετώπιση μας ως ένα αναλώσιμο προιόν (
Ο προιστάμενος της ΕΥΕ με ενημέρωσε,επίσης,ότι γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης πόρων από άλλα προγράμματα και θα υπάρξει σημαντική αύξηση των πιστώσεων για προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στην ΠΕ. Δεν ήταν σε θέση αυτή τη στιγμή να μου προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των πιστώσεων."
Από το fb του Μπράτη:Στην Ειδική Αγωγή ετοιμάζουν τη συμπληρωματική εγκύκλιο για υποβολή αιτήσεων ΠΕ71 και 70.50 κι όπως φαίνεται μετά θα κάνουν προσλήψεις.Για ΖΕΠ έχουν ζητήσει να σταλούν ως αύριο οι προτάσεις από τις περιφερειακές Δνσεις και μετά θα κάνουν τις προσλήψεις.