0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν έχω καταλάβει σίγουρα αν θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τις νέες αιτήσεις για να πάμε σε προσλήψεις.... Και το τελευταίο σχόλιο του Μπράτη με κάνει να πιστεύω ότι κι αυτός δεν το ξέρει... Γιατί λέει θα βγει η εγκύκλιος και θα πάμε σε προσλήψεις... Δεν λέει θα ολοκληρωθούν οι αιτήσεις και μπλα μπλα μπλα... Λέω τώρα εγώ... Δεν βγάζω και πολύ άκρη τώρα τελευταία...
Αυτό είναι παράνομο όμως. Δεν είναι;Από τη στιγμή που τρέχει εγκύκλιος δε γίνεται να κάνουν προσλήψεις στον τομέα που αφορά η εγκύκλιος.
Υπάρχει τίποτα που να το κάνουν σωστά;;
Ε δε νομίζω!!! Έκαναν τόσο καιρό να βγάλουν τη συμπληρωματική και ξαφνικά θα την "αναιρέσουν" βγάζοντας την παράλληλη πριν καλά καλά ολοκληρωθεί; Ποιο το νόημα τότε;
Εγώ δεν καταλαβαίνω το άλλο... Λέει ο Μπράτης για τα ζεπ: "Για ΖΕΠ μέχρι σήμερα θα σταλούν οι προτάσεις από τις Δνσεις Εκπαίδευσης ,στη Δνση Σπουδών του Υπουργείου,και στη συνέχεια θα δοθούν στη Δνση προσωπικού για να προχωρήσουν οι προσλήψεις". Αυτό δεν το ήξερε όταν μας έλεγε τέλος Οκτώβρη είναι όλα έτοιμα και περιμένουμε για προσλήψεις;
Και μάλιστα διαβεβαίωσε το Σάββατο πως είναι κομπλέ όλα έτσι;Ξαφνικά, σήμερα θα σταλούν κτλ κτλ. Αυτό που ανακοίνωνε προσλήψεις και ακόμα δν είχε πάει εγκύκλιος ίδρυσης ΖΕΠ με ξεπερνάει....