0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λοιπόν μόλις μίλησα με τον Παληγιάννη..Του είπαν ότι μέχρι την Παρασκευή θα βγει η παράλληλη, το αργότερο τη Δευτέρα, για συνολικά 600 άτομα..Η εκτίμηση που έκανε ο ίδιος για ΠΕ είναι γύρω στα 400 άτομα..Τον ρώτησα για το σενάριο που ακούγεται της συμπληρωματικής..και μου λέει ότι για τους ΠΕ71 υπάρχουν θέσεις στα ειδικά και στα ένταξης..και ότι δεν είναι απαραίτητο και για την παράλληλη..τι να πω ρε παιδιά.. ..Σας μεταφέρω απλά τα λεγόμενά του...
Είμαι επιφυλακτικός όσον αφορά τις δηλώσεις του Παληγιάννη...Κι αυτό γιατί στις λίγες γραμμές της δήλωσής του γράφει αναλήθειες, ότι δηλαδή "Ο περιορισμένος αριθμός προσλήψεων, με βάση την ενημέρωσή μου από την αρμόδια Διεύθυνση, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βρέθηκαν άλλοι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί που να πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψής τους.". Αφού ξέρουμε πως πολλοί συνάδερφοι ΠΕ70 του Γ πίνακα έχουν συμπληρώσει το κουτάκι για πρόσληψη σε δομές ΣΜΕΑΕ. Ίσως περιμένουν για παιδαγωγικούς λόγους να κάνουν δήλωση όσοι ΠΕ71 πήραν πτυχίο το Σεπτέμβρη. Πάντως για παράλληλη στήριξη μπορούν άνετα να κάνουν προσλήψεις πριν βγει η συμπληρωματική.
Μπορεί βασική προϋπόθεση για τις συγκεκριμένες προσλήψεις να θεωρούν την εμπειρία σε δομές της ειδικής ή το σχετικό πτυχίο/μεταπτυχιακό, γι'αυτό και δε βρήκαν άλλους! Αυτό για τους δασκάλους! Για τους νηπιαγωγούς δε νομίζω να είχαν μείνει τόσα λίγα άτομα στον πίνακά τους και δε βρήκαν άλλους! Ίσως να μπορούσαν να πάρουν περισσότερους! Άσχετα με το τι εννοεί, κι εγώ κρατώ τις επιφυλάξεις μου για τον Παληγιάννη. Εδώ ο
(=πέφτει κάτω, κάνει μετάνοιες, προσευχές, μυρώνεται, προσκυνάει το εικόνισμα του Οσίου Καψαλάκη, πηδάει 40 κύματα κι επιστρέφει για να γράψει στο ποστ)ΑΜΗΝ!