0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι επειδή ούτε με ευχές ούτε με γκρίνια γίνεται τίποτα μπροστά από ένα πληκτρολόγιο, ζήτησα από φίλη στο Υπουργείο να το κοιτάξει.Οι αιρετοί προφανώς και δε νοιάζονται ούτε και ασχολούνται σοβαρά με το θέμα. Αρκούνται σε ένα "ουδέν νεώτερο". Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ φέτος δε θα δεχτώ καμία παρακράτηση υπέρ ΔΟΕ ούτε και ξαναψηφίζω ποτέ κανέναν τους. Η κοπέλα λοιπόν έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει ο κάθε Μπράντης. Επικολλώ την απαντησή της:"Λοιπόν στα ΖΕΠ εμπλέκονται 2 φορείς: α) η λεγόμενη Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟβάθμιας 210 3443605 και 2) ΕΥΕ υπεύθυνη έργου είναι η κα Αγγελική Καρακατσάνη τηλέφωνο 2103443320. Υπάρχουν πιστώσεις συνολικά για 420 δασκάλους (η Αττική εννοείται ότι είναι μέσα). Απλά, όπως λένε είναι θέμα της πρωτοβάθμιας να δώσει το ok..."Κοινώς, αν αύριο πάρουμε 100 άτομα αυτά τα δύο τηλέφωνα και πιέσουμε, ίσως ένα υπεύθυνο χέρι σε αβελτηρία κινητοποιηθεί (υπογράψει, δημοσιεύσει, οτιδήποτε τελοσπάντων) και επισπευθεί η διαδικασία.. Εγώ θα πάρω. Άλλοι μαζικά μπορείτε να το κάνετε ή είμαστε άξιοι της μοίρας μας;;;;;
http://www.news.gr/oikonomia/agora-ergasias/article/112732/proslhpseis-kai-topothethseis-141-ekpaideftikon.htmlΚαλησπέρα! Ξέρει κανείς τι είναι αυτό?