0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
evipani θα σου πω.. περυσι απο τις 22 νοεμβρη δουλευα σε ταξη ζεπ σε σχολειο στην α αθηνων.. οπως και το παραπανω που ανεφερες ετσι και περυσι ειχαν προσληφθει καποια ατομα κυριω φιλολογοι.. και νομιζω εχουν σχεση με το ΑΠΘ συνεργαζονται.. πανε σε ορισμενα σχολεια της αθηνας και θεσ/νικης τα ατομα αυτα.. στην ταξη μου ειχα υην ατυχια να ερθει μια φιλολογος.. εκανα εγω μαθημα κανονικα οριζα το προγραμμα και ολα τα σχετικα και η κοπελα φιλολογος 40 χρονων (κολλημενη με το θεμα,,, ααν δεν εχεις τιποτα αλλο να ασχοληθεις...) λειτουργουσε σαν μια προσθετη βοηθεια (ασε που δεν πλακωσα στο ξυλο αλλα τελος παντων).. αυτοι οι δουλεια τους ειναι η προσθετη στηριξη τιποτα αλλο.. να σου βρισκουν πληροφοριες και τα σχετικα.. ας με διωρθωσει καποιος συναδελφος αν λεω κατι λαθος.. μ@@@κιες δηλαδη... καλημερα παιδια.. ας αλλαξουμε θεμα.. ουτε εγω το βλεπω να δουλευω φετος.. αφηνω μια μικρη πιθανοτητα για φλεβαρη.. θα παρουν ζεπ πριν τα χριστουγεννα..
κ σε εμενα πριν τα χριστουγεννα ειπαν....δλδ δεν υπαρχει περιπτωση για αυτην την εβδομαδα???
Και τα 50 πιλοτικά; Ελπίζω να μην ήταν τα δημοτικά που είδαμε στις χθεσινές προσλήψεις που είδαμε χθες και σχετίζονται με το ΑΠΘ.
Μπραβο ρε emerald..πιο πολλες πληροφοριες μαθαμε απο σενα παρα απτο Μπρατη.τζαμπα ξεροσταλιαζουμε στο προφιλ του..