0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Δεν ξερω γιατι απαντανε ασχετες ειδικοτητες νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο πως το τοπικ ανοιξε για τους φιλολογους)Ειλικρινα φετος δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Μια ακουγεται οτι δεν υπαρχουν κενα, μια οτι θα υπαρξουν και δε θα φτασουν οι 2000 αναπληρωτες.. Επισης αλλοι λενε πως το εσπα ειναι μονο για τις καινοτομες δρασεις (ψωμι τυρι δεν ειχαμε που ελεγε και οι γιαγια μου..) αλλοι λενε πως τελικα θα χρησιμοποιηθει και για αναπληρωτες κανονικου ωραριου διαφορων ειδικοτητων.... Εγω ειμαι σχετικα ψηλα στη λιστα ομως δηλωσα ολη την Αττικη, γειτονικους νομους και το μαγικο κουτακι και τρεμω!!!!!!!!!!!!!!!! Σκεφτομαι συνεχως να τροποποιησω την αιτηση οσο ειναι η προθεσμια και να αφαιρεσω τα μακρινα αλλα και παλι.. αν επαληθευθουν οι Κασσανδρες;;; Ειναι καλυτερη η ανεργια;;;;; Δεν ξερω να απαντησω.....
Tί είναι ΠΑΣΑΦ ? Φιλολόγων ή Φυσικών?
Παράθεση από: moustard στις Αυγούστου 14, 2013, 05:56:35 pm(Δεν ξερω γιατι απαντανε ασχετες ειδικοτητες νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο πως το τοπικ ανοιξε για τους φιλολογους)Ειλικρινα φετος δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Μια ακουγεται οτι δεν υπαρχουν κενα, μια οτι θα υπαρξουν και δε θα φτασουν οι 2000 αναπληρωτες.. Επισης αλλοι λενε πως το εσπα ειναι μονο για τις καινοτομες δρασεις (ψωμι τυρι δεν ειχαμε που ελεγε και οι γιαγια μου..) αλλοι λενε πως τελικα θα χρησιμοποιηθει και για αναπληρωτες κανονικου ωραριου διαφορων ειδικοτητων.... Εγω ειμαι σχετικα ψηλα στη λιστα ομως δηλωσα ολη την Αττικη, γειτονικους νομους και το μαγικο κουτακι και τρεμω!!!!!!!!!!!!!!!! Σκεφτομαι συνεχως να τροποποιησω την αιτηση οσο ειναι η προθεσμια και να αφαιρεσω τα μακρινα αλλα και παλι.. αν επαληθευθουν οι Κασσανδρες;;; Ειναι καλυτερη η ανεργια;;;;; Δεν ξερω να απαντησω.....Eάν είσαι αρκετά ψηλά, το κουτάκι είναι άστοχη επιλογή. Οι ψηλά στον πίνακα πάντα την πατάνε έτσι. Μήπως θα έπρεπε να περιμένεις γιατί-δεν μπορεί- κάποια κενά θα προκύψουν στην περιοχή σου?...
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 17, 2013, 06:54:14 amΠαράθεση από: moustard στις Αυγούστου 14, 2013, 05:56:35 pm(Δεν ξερω γιατι απαντανε ασχετες ειδικοτητες νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο πως το τοπικ ανοιξε για τους φιλολογους)Ειλικρινα φετος δεν εχω καταλαβει τι γινεται. Μια ακουγεται οτι δεν υπαρχουν κενα, μια οτι θα υπαρξουν και δε θα φτασουν οι 2000 αναπληρωτες.. Επισης αλλοι λενε πως το εσπα ειναι μονο για τις καινοτομες δρασεις (ψωμι τυρι δεν ειχαμε που ελεγε και οι γιαγια μου..) αλλοι λενε πως τελικα θα χρησιμοποιηθει και για αναπληρωτες κανονικου ωραριου διαφορων ειδικοτητων.... Εγω ειμαι σχετικα ψηλα στη λιστα ομως δηλωσα ολη την Αττικη, γειτονικους νομους και το μαγικο κουτακι και τρεμω!!!!!!!!!!!!!!!! Σκεφτομαι συνεχως να τροποποιησω την αιτηση οσο ειναι η προθεσμια και να αφαιρεσω τα μακρινα αλλα και παλι.. αν επαληθευθουν οι Κασσανδρες;;; Ειναι καλυτερη η ανεργια;;;;; Δεν ξερω να απαντησω.....Eάν είσαι αρκετά ψηλά, το κουτάκι είναι άστοχη επιλογή. Οι ψηλά στον πίνακα πάντα την πατάνε έτσι. Μήπως θα έπρεπε να περιμένεις γιατί-δεν μπορεί- κάποια κενά θα προκύψουν στην περιοχή σου?...Ειμαι ψηλα.. Περσι ετσι την πατησα.. (δε βαζω μυαλο). Απλως φετος φοβαμαι.. Ολοι δε φοβομαστε???
Tι να σου πω..όχι δεν φοβόμαστε όλοι Υπάρχουν και κάποιοι αισιόδοξοι ;DΆλλωστε παίζουν και οι συνταξιοδοτήσεις...
Aν υποθέσουμε ότι αυτοι οι 1200 φιλόλογοι ειχαν 16 ωρες , τοτε μας δινονται 834 θέσεις αναπληρωτων φιλολόγων οι οποιοι θα κανουν 23 ωρες (με την αύξηση ωραριου ..)