0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sixtirΠράγματι έτσι είναι. Αυτοί που έχουν αριθμό μορίων μεγαλύτερο ή ίσο του 53 πήραν. Δυστυχώς, κι εγώ με 51 μόρια δεν πήρα.
Όποιος δεν έχει Ε είναι μεν δικαιούχος, αλλά δεν παίρνει κοινωνικό τουρισμό.
Άσε τι είναι αυτός που δεν έχει Ε.....Εγώ έχω 52 μόρια ( μεχρί και εδω με βαθμό μας έχουν) και φυσικά πήρα να μην πω τι πήρα.....
Παράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:15:28 pmΆσε τι είναι αυτός που δεν έχει Ε.....Εγώ έχω 52 μόρια ( μεχρί και εδω με βαθμό μας έχουν) και φυσικά πήρα να μην πω τι πήρα.....ε βασικα χαζευοντας τωρα ειδα εναν με 52 μορια που πηρε.
εχει και τετοια; δεν το αναφερει σε καποια στηλη. δεν μπορω να γραψω και ονομα δημοσια να το τσεκαρετε...
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:25:26 pmΠαράθεση από: sixtir στις Σεπτεμβρίου 16, 2013, 04:15:28 pmΆσε τι είναι αυτός που δεν έχει Ε.....Εγώ έχω 52 μόρια ( μεχρί και εδω με βαθμό μας έχουν) και φυσικά πήρα να μην πω τι πήρα.....ε βασικα χαζευοντας τωρα ειδα εναν με 52 μορια που πηρε. ακόμη χειρότερα άρα στο 52,5 σταμάτησε τι να πω; μάλλον απο τους 52άρηδες θα πήραν οι πιο απεγνωσμένοι για διακοπές....... χεχε