0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήδη το δημόσιο και το κυνήγι της μονιμότητας μου πήρε την ενέργεια δέκα χρόνων από τη ζωή μου ενώ θα μπορούσα να έχω χτισει κάτι στον ιδιωτικό τομέα στον οποίο είχα πάντα ανοίγματα λόγω εργατικότητας και προσόντων, φοβάμαι ότι μετά από δέκα χρόνια το μόνο που θα 'χω κερδίσει είναι μια αμφιβόλου πλέον μονιμότητας θέση. τεράστια ψυχική και σωματική ακόμα ταλαιπωρία ενώ θα έχω σπαταλήσει άλλα δέκα χρόνια σε κάτι που ξεκίνησε ως μια καλή προοπτική (σχολείο, άδεια το καλοκαίρι, καλά χρήματα και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας σε σχέση με άλλες δουλειές) και κατέληξε ...όπως κατέληξε.
Αγαπητέ μου Lasid το ότι θα άκουγα το "παντρέψου" και εδώ εκτός άλλων χώρων, έ ,αυτό δεν το περίμενα!!!! Σ'ευχαριστώ θερμά, θα τα σκεφτώ όλα αυτά. Όντως η ανεργία δεν παλεύεται και η υγεία προέχει!Πού ξέρεις μπορεί να ανοίξουν βολικές θέσεις φέτος, πολύ φορτσάτο τον βλέπω το Λοβέρδο να διορθώσει τα κακώς κείμενα γενικά στο υπουργείο αν και προς το παρόν ...του ξεφεύγει η βασική γνώση. Τέλοσπάντων, ίδωμεν όπως είπα!Ειλικρινά ευχαριστώ. Ελπίζω να φανώ και εγώ τόσο χρήσιμη σε άλλους συναδέλφους εδώ! Ναι, biov αλλά μετά δε θα μπορώ πια να δουλέψω αναπληρώτρια αν παραιτηθώ μετά από ένα ή ΄δυο χρόνια. Στην αγγλική θέλουμε κανά οχτάρι χρόνια για να πάμε ....Ελευσίνα, απ'ότι έχω μάθει.
Εγω παντως εχω συναδελφο της γαλλικής που αρνηθηκε διορισμο το 2001 γιατι ήταν πολυ καλά με ιδιωτικά σχολεία και ιδιαιτερα και τωρα ειναι στους διοριστεους/αδιοριστους του2008 και χτυπιεται. Εχει δικιο η συναδελφος οτι οι προτεραιοτητες αλλαζουν με την ηλικια. Εγω προσθετω στον προβληματισμο,α) με 700 ευρω εργενης την ψευτοβγαζεις στο νησι απλως δε σου μενει τιποτα στην ακρηβ)σε 10 χρονια οπως και να'χει θα βρεθεις σπίτι σου, αλλα σε 10 χρονια θα αντεχεις να κυνηγας ιδιαιτερα κ φροντιστηριαγ) αν εισαι ελευθερο πνευμα και δεν αντεχεις τα δεσμα, αν θέλεις ποιοτητα στην εργασια σου και οχι καφριλα, τοτε κατσε στον ιδιωτικο να εισαι αφεντικο του κεφαλιου σου...