0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει καποιος ποσο θα ειναι αυτο το επιδομα ευθυνης; Θα το παιρνουν ολοι οι αναπληρωτες; Θα ειναι μηνιαιο;
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 18, 2013, 07:36:13 pmΞερει καποιος ποσο θα ειναι αυτο το επιδομα ευθυνης; Θα το παιρνουν ολοι οι αναπληρωτες; Θα ειναι μηνιαιο;Πρακτικά αναφέρεται σε δασκάλους και νηπιαγωγούς που δουλεύουν σε μονοθέσια σχολεία κι έτσι είναι παράλληλα και διευθυντές. Δύσκολα θα βρεις αναπληρωτή σε θέση διευθυντή σε Γυμνάσιο ή Λύκειο.
Και επειδή δεν υπηρετούν τώρα σημαίνει ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους αναλογούν;Εγώ πάντως , επειδή ήμουν και τις 2 προηγούμενες χρονιές προϊσταμένη, μετά τις 1-9-2013 θα κάνω αίτηση στην πρωτοβάθμια που ήμουν να μου χορηγηθούν τα χρήματα . Αυτοί ας κάνουν ερώτηση στο Υπουργείο για να ξεκαθαρίσει πλέον επίσημα η κατάσταση.
Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να κυνηγήσει η ΔΟΕ αλλά που ειναι;;;; Αλλιώς, όπωσ συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις ,μπορούμε όσοι ενδιαφερόμαστε να κινηθούμε συλλογικά με κάποιον δικηγόρο ώστε να μας βγει και πολυ πιο οικονομικά!!