0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς δεν γνωρίζαν ούτε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της περιοχής μου ούτε μου απαντήσαν με βεβαιότητα από τη διεύθυνση προσωπικού του υπουργείου. Μου ζήτησαν να απευθυνθώ στους υπεύθυνους του κλάδου μου σε άλλο τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνε κανένας. Προς το παρόν δήλωσα μόνο ωρομίσθιος (με περιορισμένες ελπίδες διορισμού) αλλά ως τη Παρασκευή έχω δικαίωμα να τροποποιήσω την αίτησή μου. Για αυτό αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ.
Αυτό που ξέρω είναι οτι οι δικηγόροι μπορούν να είναι μόνιμοι καθηγητές και να δικηγορούν ταυτόχρονα! Διορθώστε με αν κάνω λάθος!
Οι μετέχοντες σε εταιρείες και οι έχοντες την εμπορική ιδιότητα, κατά τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα,μπορούν να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση για πρόσληψη ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι αλλά δεν μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία εάν προηγουμένως δεν παραιτηθούν με οποιονδήποτε τρόπο ή δεν αναστείλουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Ομοίως οι υποψήφιοι εκπ/κοί, κατά τις διατάξεις του άρθρου 33 του ν.3528/2007 μπορούν να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση αλλά δεν μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία εάν προηγουμένως δεν αποδεσμευτούν από την άσκηση έργων ασυμβίβαστων με το βουλευτικό αξίωμα (σχετικά τα άρθρα 56 και 57 του Συντάγματος).
Ναι όμως αν σε προσλάβουν και αρνηθείς μετά δεν μπορείς να δουλέψεις σε σχολείο και του χρόνου (που μπορεί πια να έχει τελειώσει η ερευνητική δουλειά σου). Οπότε αυτή η ερώτηση θα έπρεπε να απαντηθεί απο κάποιον.