0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους.μόλις μίλησα με έναν αιρετό της περιοχής μου κ μου είπε τα εξής:1)ότι οι αποσπάσεις είναι πολυ λίγες που σημαίνει κ λιγότεροι αναπληρωτές κ 2)ενδέχεται κ απόψε αργά να πάρουν α φαση αναπληρωτές (μη το δένεται κ κομπο όμως ).θα μας φάει η αγωνία κ απόψε.
Renne καλωσήρθες στην παρέα Οι μόνιμοι όταν φεύγουν από τις οργανικές τους λόγω αποσπάσεων το κενό τους γίνεται λειτουργικό (το οποίο καλύπτουν οι αναπληρωτές) Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με οι υπόλοιποιGOGOKOKO πως γίνεται αυτό;;; Το θεωρώ απίθανο για απόψε γιατί πρέπει να τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι πρώτα , είναι και οι αποσπάσεις εντός και μετά πρέπει να ξαναδώσουν καινούργια κενά για τους αναπληρωτές. Όλο αυτό θέλει κάποιο χρόνο,
δηλ.βρε κοριτσια για ποσουσ λιγοτερουσ μιλαμε ;;περυσι περιπου 1700;;φετοσ ;
Παράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:36:37 pmδηλ.βρε κοριτσια για ποσουσ λιγοτερουσ μιλαμε ;;περυσι περιπου 1700;;φετοσ ;Γεια σας κι από εμένα. Είμαι καινούρια εδώ και γενικά στον κλάδο. Ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος, όταν λέτε γύρω στους 2000 αναπληρωτές πόσους πάνω κάτω παίρνουν από τον πίνακα με την προϋπηρεσία και πόσους από τον πίνακα με την μηδενική;;; ευχαριστω προκαταβολικά!
Συνήθως κατερινα πε 60 δεν περνουν σχεδον κανεναν απο εμας από τον πινακα μηδενικής πρεπει να εχεις προυπηρεσία ή ασεπ για να τρέφεις καποιες ελπίδες, αν και ετσι οπως γιναμε αστα να πανε!!!!!!!