0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που προσπαθώ να πω, λέω και πάλι εάν το έχω καταλάβει και εγώ σωστά ότι στα κενα πχ. των συνταξιοδοτήσεων των περσινών, από εγκυμοσύνες κλπ συνυπολογίζονται και τα κενά από τις αποσπάσεις. Έτσι το έχω κατλάβει εγώ, αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. Επίσης το ποιό κενό χαρακτηρίζεται λειτουργικό ή όχι είναι μια άλλη ιστορία πικρή ( να μην ξεχνάμε πόσα κενά χαρακτηρίζονται λειτοργικά και εν τέλει δεν καλύπτονται)Ακόμα ξέρω πολλές αποσπασμένες νηπιαγωγούς που εκεί που πήγαν δεν κάλυψαν άλλο κενό γιατί υπήρχε ήδη άλλη νηπιαγωγός .Κοινώς δεν είχαν που να τις τοποθετήσουν από τη διεύθυνση και έβαζαν 2 σε κάθε τάξη (στο κενό όμως που άφησαν πήγε αναπληρωτής)
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 06, 2013, 10:59:05 pm Αυτό που προσπαθώ να πω, λέω και πάλι εάν το έχω καταλάβει και εγώ σωστά ότι στα κενα πχ. των συνταξιοδοτήσεων των περσινών, από εγκυμοσύνες κλπ συνυπολογίζονται και τα κενά από τις αποσπάσεις. Έτσι το έχω κατλάβει εγώ, αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με. Επίσης το ποιό κενό χαρακτηρίζεται λειτουργικό ή όχι είναι μια άλλη ιστορία πικρή ( να μην ξεχνάμε πόσα κενά χαρακτηρίζονται λειτοργικά και εν τέλει δεν καλύπτονται)Ακόμα ξέρω πολλές αποσπασμένες νηπιαγωγούς που εκεί που πήγαν δεν κάλυψαν άλλο κενό γιατί υπήρχε ήδη άλλη νηπιαγωγός .Κοινώς δεν είχαν που να τις τοποθετήσουν από τη διεύθυνση και έβαζαν 2 σε κάθε τάξη (στο κενό όμως που άφησαν πήγε αναπληρωτής)και πάλι δεν φαίνεται κάποια σχέση μεταξύ αποσπάσεων και αριθμού αναπληρωτών