*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 1915 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Effie3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
(Χωρίς τίτλο)
« στις: Αυγούστου 21, 2013, 12:03:02 am »
Γειά σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με έχει αγχώσει πάρα πολύ και χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες γιατί απο ότι καταλαβαίνω είχα και έχω βαθιά μεσάνυχτα στον τομέα της Αγγλικής διδασκαλίας.Μόλις πέρυσι πήρα το proficiency και ξεκίνησα να διδάσκω αγγλικά.Το πρόβλημα είναι ότι είχα επιλέξει την σειρά του Γρίβα για δευτέρα κανονική και φέτος επιθυμώ να την συνεχίσω.Όμως δεν έχω άδεια διδασκαλίας και πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία,τόσο χρονοβόρα που πιθανότατα δεν θα έχω προλάβει να τη βγάλω μέχρι τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη που θα  ξαναξεκινήσω.Όπως ήδη γνωρίζετε για να προμηθεύτω τα βιβλία του καθηγητή απο τον Γρίβα πρέπει να  έχω άδεια διδασκαλίας.Υπάρχει τρόπος να επισπέυσω την άδεια διδασκαλίας ώστε να μπορέσω να παραγγείλω τα βιβλία;Υπάρχει κάποιος κωδικός που θα μπορώ να έχω στα χέρια μου πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία;Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα βήματα που πρέπει να κάνω για την άδεια και τη διαφορά της με την επάρκεια;
Mε συγχωρείτε αν σας κούρασα με την παράγραφο.Ελπίζω να μην έχει μειωθεί η διάθεση σας να βοηθήσετε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*Πέρυσι τα βιβλία τα είχα ήδη(λυμένα του μαθητή) και δεν είχα κάνει καν τον κόπο να αγοράσω του καθηγητή εξαιτίας της τιμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:35:02 »

Αποσυνδεδεμένος kkelly52

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 25, 2013, 12:26:38 am »
Για να παρεις εγκυρες απαντησεις γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στο φορεα που εκδιδει πια τις αδειες διδασκαλιας να σου εξηγησουν ακριβως τι διαδικασιες πρεπει να κανεις για να την παρεις και ποσο χρονικο διαστημα θα χρειαστει? επειδη εγω την εχω πανω απο δεκα χρονια δεν ξερω τι ισχυει τωρα αλλα αν θυμαμαι καλα δεν εκανε πανω απο 2 εβδομαδες να εκδοθει.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 25, 2013, 01:25:49 am »
 Αυτός ο Γρίβας πως την έχει δεί;;;  >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος bab

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 25, 2013, 08:48:34 am »
Πάντως και γω αυτό θυμάμαι. Το χρονοβόρο στη διαδικασία είναι η έκδοση της επάρκειας. Πήγαινε στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπ/σης της περιοχής σου να ρωτήσεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:35:02 »

Αποσυνδεδεμένος eng_teacher

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 25, 2013, 01:02:09 pm »
Πρόσεξε: Το επόμενο συμβούλιο για την έκδοση της επάρκειας όσων έχουν κάνει αίτηση θα γίνει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Οπότε πρέπει να μαζέψεις αυτήν την εβδομάδα όλα τα δικαιολογητικά για την επάρκεια και να τα καταθέσεις πριν μπει ο Σεπτέμβρης για να προλάβεις το συμβούλιο γιατί μετά ένα Θεός ξέρει πότε θα ξαναγίνει!

Αποσυνδεδεμένος Effie3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:24:41 pm »
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας.Μακάρι το συμβούλιο να γίνει το Σεπτέμβριο όπως λες.Θα δούμε τώρα.Καλή υπομονή...και να έχετε μία καλή σχολική χρονιά και φέτος!

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:29:31 pm »
for the record, επειδη παρηγγειλα πρωτη φορα απο hamilton house δεν μου ζητησε αδεια διδασκαλιας, μονο ΑΦΜ και ολα τα teacher's δωρεαν. ουτε κουριερ πληρωνεις. χρεωνεσαι μονο το cd.

Αποσυνδεδεμένος Effie3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:45:36 pm »
Θα το κοιτάξω αυτό που μου λές για το hamilton house γιατί δεν έχω κοιτάξει καθόλου τα βιβλία του.Επίσης μου έδωσες και την ιδέα να έρθω σε επαφή με τον Γρίβα μηπως γίνεται και σε αυτόν και χρειάζεται μόνο Α.Φ.Μ ή τουλάχιστον αντίγραφο του proficiency.Ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ χρήσιμο αυτό!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182627
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 644
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)