PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: (Αναγνώστηκε 1915 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Effie3
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
(Χωρίς τίτλο)
«
στις:
Αυγούστου 21, 2013, 12:03:02 am »
Tweet
Γειά σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με έχει αγχώσει πάρα πολύ και χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες γιατί απο ότι καταλαβαίνω είχα και έχω βαθιά μεσάνυχτα στον τομέα της Αγγλικής διδασκαλίας.Μόλις πέρυσι πήρα το proficiency και ξεκίνησα να διδάσκω αγγλικά.Το πρόβλημα είναι ότι είχα επιλέξει την σειρά του Γρίβα για δευτέρα κανονική και φέτος επιθυμώ να την συνεχίσω.Όμως δεν έχω άδεια διδασκαλίας και πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία,τόσο χρονοβόρα που πιθανότατα δεν θα έχω προλάβει να τη βγάλω μέχρι τον Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη που θα ξαναξεκινήσω.Όπως ήδη γνωρίζετε για να προμηθεύτω τα βιβλία του καθηγητή απο τον Γρίβα πρέπει να έχω άδεια διδασκαλίας.Υπάρχει τρόπος να επισπέυσω την άδεια διδασκαλίας ώστε να μπορέσω να παραγγείλω τα βιβλία;Υπάρχει κάποιος κωδικός που θα μπορώ να έχω στα χέρια μου πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία;Επίσης μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα βήματα που πρέπει να κάνω για την άδεια και τη διαφορά της με την επάρκεια;
Mε συγχωρείτε αν σας κούρασα με την παράγραφο.Ελπίζω να μην έχει μειωθεί η διάθεση σας να βοηθήσετε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
*Πέρυσι τα βιβλία τα είχα ήδη(λυμένα του μαθητή) και δεν είχα κάνει καν τον κόπο να αγοράσω του καθηγητή εξαιτίας της τιμής.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:35:02 »
kkelly52
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #1 στις:
Αυγούστου 25, 2013, 12:26:38 am »
Για να παρεις εγκυρες απαντησεις γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στο φορεα που εκδιδει πια τις αδειες διδασκαλιας να σου εξηγησουν ακριβως τι διαδικασιες πρεπει να κανεις για να την παρεις και ποσο χρονικο διαστημα θα χρειαστει? επειδη εγω την εχω πανω απο δεκα χρονια δεν ξερω τι ισχυει τωρα αλλα αν θυμαμαι καλα δεν εκανε πανω απο 2 εβδομαδες να εκδοθει.
Καταγράφηκε
greedo
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Han shot first...
Απ:
«
Απάντηση #2 στις:
Αυγούστου 25, 2013, 01:25:49 am »
Αυτός ο Γρίβας πως την έχει δεί;;;
Καταγράφηκε
bab
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #3 στις:
Αυγούστου 25, 2013, 08:48:34 am »
Πάντως και γω αυτό θυμάμαι. Το χρονοβόρο στη διαδικασία είναι η έκδοση της επάρκειας. Πήγαινε στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπ/σης της περιοχής σου να ρωτήσεις
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 00:35:02 »
eng_teacher
Πλήρες μέλος
Απ:
«
Απάντηση #4 στις:
Αυγούστου 25, 2013, 01:02:09 pm »
Πρόσεξε: Το επόμενο συμβούλιο για την έκδοση της επάρκειας όσων έχουν κάνει αίτηση θα γίνει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο. Οπότε πρέπει να μαζέψεις αυτήν την εβδομάδα όλα τα δικαιολογητικά για την επάρκεια και να τα καταθέσεις πριν μπει ο Σεπτέμβρης για να προλάβεις το συμβούλιο γιατί μετά ένα Θεός ξέρει πότε θα ξαναγίνει!
Καταγράφηκε
Effie3
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:24:41 pm »
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας.Μακάρι το συμβούλιο να γίνει το Σεπτέμβριο όπως λες.Θα δούμε τώρα.Καλή υπομονή...και να έχετε μία καλή σχολική χρονιά και φέτος!
Καταγράφηκε
evi06
Ιστορικό μέλος
Απ:
«
Απάντηση #6 στις:
Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:29:31 pm »
for the record, επειδη παρηγγειλα πρωτη φορα απο hamilton house δεν μου ζητησε αδεια διδασκαλιας, μονο ΑΦΜ και ολα τα teacher's δωρεαν. ουτε κουριερ πληρωνεις. χρεωνεσαι μονο το cd.
Καταγράφηκε
Effie3
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ:
«
Απάντηση #7 στις:
Σεπτεμβρίου 05, 2013, 05:45:36 pm »
Θα το κοιτάξω αυτό που μου λές για το hamilton house γιατί δεν έχω κοιτάξει καθόλου τα βιβλία του.Επίσης μου έδωσες και την ιδέα να έρθω σε επαφή με τον Γρίβα μηπως γίνεται και σε αυτόν και χρειάζεται μόνο Α.Φ.Μ ή τουλάχιστον αντίγραφο του proficiency.Ευχαριστώ πολύ ήταν πολύ χρήσιμο αυτό!
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Μαθήματα κατ'οίκον