0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληροφορικάριους εννοούσα.
Οι υποχρεωτικές μεταταξεις δε γινονται σε συγκεκριμένες θεσεις οπως καταλάβαμε. Θα καλύψουν θεσεις που ΘΑ προκύψουν.Αρα η μετάταξη σημαινει αυτόματη ένταξη στη διαθεση του συγκεκριμένου πυσπε. Οπως τους διορισμούς και τις μεταθεσεις. Στη συνέχεια καλύπτουν τις θεσεις που ΘΑ προκύψουν η που υπαρχουν συγκρινομενοι με οσους ειναι στη διαθεση και επισης οσους ζητούν μετάθεση-βελτιωση εντός πυσπε με μορια μεταθεσης Αβαθμιας (θα γινει αναγωγή των μορίων ββαθμιας σε αβαθμιας). Για τις τοποθετήσεις δε θα ληφθούν υποψην τα επιπλέον των υποχρεωτικών μεταταξεων οπως μεταπτυχιακα κτλ.
Υπάρχουν μηνύματα στο θέμα των μετατάξεων αλλά χάνονται στο πλήθος των μηνυμάτων των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας.Το θέμα είναι απλό.Μετά από χρόνια αναμονής είσαι ο πρώτος σε μόρια για να πάρεις μετάθεση στο νομό που επιθυμείς.Δυστυχώς τον Ιούνιο κενά δε βγήκαν και έτσι θα περιμένεις την επόμενη χρονιά. Αμ δε!Ξαφνικά 10 κενά παρουσιάζονται στις μετατάξεις από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια!!!Δέκα συνάδελφοι ,αρκετοί ίσως με λιγότερα μόρια ,θα πάρουν τη θέση σου!!!Μάλλον δε θα πάρεις ποτέ μετάθεση...
Εδώ ξεπηδάνε κενά απ'το πουθενά!Και αυτόν που περίμενε μετάθεση του χρόνου,δεν τον ενδιαφέρει αν πρόκειται για οργανικές ή όχι. Ούτως ή άλλως ,βρίσκονται ξαφνικά μπροστά του και απ'το πουθενά συνάδελφοι που θα καθυστερήσουν τη μετάθεσή του για πολλά πολλά χρόνια.
Δεν αφορά εμένα.Εγώ μηχανικός είμαι.Απλώς βλέπω μια τεράστια αδικία και πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει.Πάντως καμία σχέση με τους αναπληρωτές (που και εκεί τα προηγούμενα χρόνια κρατούσα θέσεις για ημέτερους).Εκεί πρόκειται για λειτουργικά κενά που προκύπτουν.Και αφορά μια χρονιά.Εδώ ξεπηδάνε κενά απ'το πουθενά!Και αυτόν που περίμενε μετάθεση του χρόνου,δεν τον ενδιαφέρει αν πρόκειται για οργανικές ή όχι. Ούτως ή άλλως ,βρίσκονται ξαφνικά μπροστά του και απ'το πουθενά συνάδελφοι που θα καθυστερήσουν τη μετάθεσή του για πολλά πολλά χρόνια.