0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: klay-mobil στις Αυγούστου 22, 2013, 06:34:56 pmΔεν αφορά εμένα.Εγώ μηχανικός είμαι.Απλώς βλέπω μια τεράστια αδικία και πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει.Πάντως καμία σχέση με τους αναπληρωτές (που και εκεί τα προηγούμενα χρόνια κρατούσα θέσεις για ημέτερους).Εκεί πρόκειται για λειτουργικά κενά που προκύπτουν.Και αφορά μια χρονιά.Εδώ ξεπηδάνε κενά απ'το πουθενά!Και αυτόν που περίμενε μετάθεση του χρόνου,δεν τον ενδιαφέρει αν πρόκειται για οργανικές ή όχι. Ούτως ή άλλως ,βρίσκονται ξαφνικά μπροστά του και απ'το πουθενά συνάδελφοι που θα καθυστερήσουν τη μετάθεσή του για πολλά πολλά χρόνια.Τι ακριβώς εννοείς;;;
Δεν αφορά εμένα.Εγώ μηχανικός είμαι.Απλώς βλέπω μια τεράστια αδικία και πιστεύω πως κάτι πρέπει να γίνει.Πάντως καμία σχέση με τους αναπληρωτές (που και εκεί τα προηγούμενα χρόνια κρατούσα θέσεις για ημέτερους).Εκεί πρόκειται για λειτουργικά κενά που προκύπτουν.Και αφορά μια χρονιά.Εδώ ξεπηδάνε κενά απ'το πουθενά!Και αυτόν που περίμενε μετάθεση του χρόνου,δεν τον ενδιαφέρει αν πρόκειται για οργανικές ή όχι. Ούτως ή άλλως ,βρίσκονται ξαφνικά μπροστά του και απ'το πουθενά συνάδελφοι που θα καθυστερήσουν τη μετάθεσή του για πολλά πολλά χρόνια.