0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
68 άτομα ειδικής κατηγορίας.
εννοώ ότι είμαι 16 θέσεις κάτω από πέρυσι.8 άτομα είναι ειδικής κατηγορίας ένα εκ των οποίων έχει πτυχίο το 2008.βάλε και καμπόσους ιδιωτικούς.Υποτίθεται ότι οι πίνακες έχουν κλειδώσει από το 2010...δε θέλω να είμαι κακιά, αλλά πρέπει να ελεγχθεί το κατά πόσο είναι δικαιολογημένη η εισαγωγή αρκετών από αυτούς-και νόμιμη.Γιατί αν ναι, τότε πάω πασο, αν όχι....έλεος...
Κωνσταντίνε έμεινες ίδιος. kerry τσίμπησες μία θέση πάνω και η άνοιξη τσίμπησε δύο θέσεις πάνω.
Παράθεση από: fainareti στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:37:34 pmεννοώ ότι είμαι 16 θέσεις κάτω από πέρυσι.8 άτομα είναι ειδικής κατηγορίας ένα εκ των οποίων έχει πτυχίο το 2008.βάλε και καμπόσους ιδιωτικούς.Υποτίθεται ότι οι πίνακες έχουν κλειδώσει από το 2010...δε θέλω να είμαι κακιά, αλλά πρέπει να ελεγχθεί το κατά πόσο είναι δικαιολογημένη η εισαγωγή αρκετών από αυτούς-και νόμιμη.Γιατί αν ναι, τότε πάω πασο, αν όχι....έλεος...fainareti, 9 της ειδικής κατηγορίας είναι περισσότεροι φέτος και δε μετράει πότε πήραν το πτυχίο. Οι υπόλοιποι, όμως, γιατί μας πήδηξαν;;;