0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω μια απορια! πως γινεται να εχεις πτυχιο το 2009 να εχεις 0 μορια απο ασεπ και να εχεις 84 μορια απο προυπηρεσια!!! ας μου εξηγησει καποιος!! (μιλαω για αγγλικη φιλολογια)
Παράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:56:04 pmΠροφανώς κάποιοι που δεν έκαναν αίτηση πέρσι (βλ κάτοχοι ΦΕΚ που ρίσκαραν την εξορία) φέτος το είδαν αλλιώς. Αλλά πως ανεβηκα δεν το καταλαβαΔεν έχει σημασία αν έκαναν πέρυσι αίτηση ή όχι. Ακόμα κι αν δεν κάνει κάποιος αίτηση, το όνομά του υπάρχει στον πίνακα.
Προφανώς κάποιοι που δεν έκαναν αίτηση πέρσι (βλ κάτοχοι ΦΕΚ που ρίσκαραν την εξορία) φέτος το είδαν αλλιώς. Αλλά πως ανεβηκα δεν το καταλαβα
Παράθεση από: marinan στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:56:35 pmΕχω μια απορια! πως γινεται να εχεις πτυχιο το 2009 να εχεις 0 μορια απο ασεπ και να εχεις 84 μορια απο προυπηρεσια!!! ας μου εξηγησει καποιος!! (μιλαω για αγγλικη φιλολογια)Μήπως από ιδιωτικό;
Παράθεση από: thrileontas στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:52:04 pmΚωνσταντίνε έμεινα ίδιος.Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί εμείς κατεβήκαμε; Μην το πάρετε στραβά, δε βγάζω καμια κακία. (Απλή απορία ξανθιάς.)
Κωνσταντίνε έμεινα ίδιος.
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:57:26 pmΠαράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:56:04 pmΠροφανώς κάποιοι που δεν έκαναν αίτηση πέρσι (βλ κάτοχοι ΦΕΚ που ρίσκαραν την εξορία) φέτος το είδαν αλλιώς. Αλλά πως ανεβηκα δεν το καταλαβαΔεν έχει σημασία αν έκαναν πέρυσι αίτηση ή όχι. Ακόμα κι αν δεν κάνει κάποιος αίτηση, το όνομά του υπάρχει στον πίνακα.ισχύει αυτό?