0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσένα τα κεφάλαια σε πειραξαν!τα γαλλικουλια του δεν σε πειραξαν!ασε τον άνθρωπο να εκφραστεί όπως νιώθει...
Και μην τα βαζετε με τους ιδιωτικους.....ΚΟΡΟΙΔΑ ειμασταν ολοι......βασιστηκαμε σε κατι νομους περι εξαετιων και διορισμων σε περιπτωσεις απολυσης η κλεισιματος σχολειο και μειναμε ολοι στα 40 φευγα μας με το ..............στο χερι. Οι ποιο πολλοι με οικογενειες και πολλες πολλες αμαρτιες. Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ ΠΑΝΤΟΥ.....
Φιλε touristakos εχω 3 συνεχομενες επιτυχιες στον ΑΣΕΠ αλλα εμπαιναν καποιοι με χαμηλοτερο βαθμο απο μενα χωρις ουτε μια ωρα υπηρεσιας σε ταξη επειδη ειχαν πτυχιο ΑΣΠΑΙΤΕ. Δυστυχως παλευω κι εγω χρονια να μπω ΑΣΠΑΙΤΕ αλλα τζιφος.....δεν εχω proficiency......
Και στους μαθηματικους ,αυτοι που εχουν φαει "ποινη" αποκλεισμου, ειναι κανονικα στους πινακες...θέλω να πιστευω, οτι δεν τους εχουν διορθωσει απ το υπουργειο και οτι θα το κανουν τάχιστα...
στους ΠΕ 03 ειναι: 166, 523,548,573,576,587,623...
μια απορια.....εμεις που ειμαστε στις κατηργημενες ειδικοτητες τι θα γινει φετος?θα δουλεψουν και αυτοι που ειναι σε διαθεσιμοτητα ως ωρομισθιοι μεχρι να τελειωσουν τα παιδια την ταξη ή θα παρουν μονο απο εμας(αναπληρωτες-ωρομισθιους)?
συναδερφοι καλο βραδυ σε ολους......πολλους απο εσας θα μπορουσα να σας ειχα και μαθητες μου.....εχουμε να παλεψουμε με πολλα......ευχομαι το καλυτερο για τον καθενα σας