0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι είναι καλά τα βιβλία του Μαραγούσια (Άλγεβρα) και Τραγανίτη (Γεωμετρία) για Α λυκείου;;
Τραγανίτη έχω χρησιμοποιήσει και Άλγεβρα παλιά και ήταν καλή! Επίσης και ο Μαραγούσιας είναι γνωστός και καλός!Παρόλα αυτά ο Μπάρλας έχει πολύ καλές ασκήσεις και πιστεύω κι εγώ οτι είναι κορυφαίος και στις μικρότερες τάξεις, εκτός της Γ Λυκείου!
Παράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 01:15:58 amΤραγανίτη έχω χρησιμοποιήσει και Άλγεβρα παλιά και ήταν καλή! Επίσης και ο Μαραγούσιας είναι γνωστός και καλός!Παρόλα αυτά ο Μπάρλας έχει πολύ καλές ασκήσεις και πιστεύω κι εγώ οτι είναι κορυφαίος και στις μικρότερες τάξεις, εκτός της Γ Λυκείου!Γ Λυκειου σε τι υστερει κατα τη γνωμη σου ο Μπαρλας? Δεν εχει τοσο δυσκολα οσο χρειαζεται για Πανελληνιες? Εγω θεωρω πως και εκει ειναι εξαιρετικος για αυτο ρωταω επειδη δεν ειμαι και μαθηματικος. Και νομιζω πως ενας που θα λυσει τα 115 θεματα του
Υπάρχει όμως γεωμετρία Α λυκείου Μπάρλα;
Παράθεση από: Touristakos στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 01:20:44 amΠαράθεση από: greedo στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 01:15:58 amΤραγανίτη έχω χρησιμοποιήσει και Άλγεβρα παλιά και ήταν καλή! Επίσης και ο Μαραγούσιας είναι γνωστός και καλός!Παρόλα αυτά ο Μπάρλας έχει πολύ καλές ασκήσεις και πιστεύω κι εγώ οτι είναι κορυφαίος και στις μικρότερες τάξεις, εκτός της Γ Λυκείου!Γ Λυκειου σε τι υστερει κατα τη γνωμη σου ο Μπαρλας? Δεν εχει τοσο δυσκολα οσο χρειαζεται για Πανελληνιες? Εγω θεωρω πως και εκει ειναι εξαιρετικος για αυτο ρωταω επειδη δεν ειμαι και μαθηματικος. Και νομιζω πως ενας που θα λυσει τα 115 θεματα του