0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γατόπαρδε συμφωνώ απόλυτα!!!Και να προσθέσω γιατί δεν απάντησε ο υπουργός ΤΙΠΟΤΑ για το θέμα στην ΟΛΜΕ προχτές και στη ΔΟΕ χτες; Γιατί δεν απάντησε ΤΙΠΟΤΑ στο σύλλογο ξένων γλωσσών και καλλιτεχνικών; Γιατί δεν απάντησε ΤΙΠΟΤΑ στους αιρετούς μας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας;
Να σας πω συνάδελφοι. Μην μασάτε και μην είστε σίγουροι ότι όλα αυτά δεν μας τα λένε για να μας απογητεύσουν και να εγκαταλείψουμε. Δεν ξέρω ποιος ήταν αυτός ο κυριούλης, αλλά η κυριούλα με την οποία μίλησα εγώ νωρίτερα δεν ήταν τόσο απόλυτη! Μάλιστα, πριν λίγο μίλησα και με συδικαλιστή της ΟΛΜΕ που μου είπε οτι δεν έχουν ακυρωθεί και θα προχωρήσουν. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί για να τις βγάλουν! Αν καταλάβουν οτι εγκαταλείψαμε, θα τις καταχωνιάσουν! Εγώ έχω ηδη έτοιμες τις ενστάσεις μου και αύριο θα τις καταθέσω στην Δευτεροβάθμια. Κάντε όλοι το ίδιο!!! Και ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε και μέσω Fb στο προφίλ του Μπράτη υπάρχουν συνάδελφοι που δεν ξέρουν οτι εμείς ηδη οργανωνόμαστε και πιέζουμε! Καλέστε τους και αυτούς στη παρέα μας να γίνουμε περισσότεροι! Η δικηγόρος κ. Τσίπρα είναι λέει πολύ μάχιμη και γνωρίζει καλά το δίκαιο του δημοσίου.Ανέλαβε και τους εργαζομένους της ΕΡΤ και βγαίνει πολλές φορές στα κανάλια και κυρίως στον ΣΚΑΙ. ¨Εχω ακούσει τα καλύτερα και από άλλους που απευθύνθηκαν σε αυτή...Αν σε λίγες μέρες δεν αλλάξει κάτι, και δεν έχουμε βρει κάποιον άλλο καλύτερο, εγώ θα πάω στην συγκεκριμένη δικηγόρο και θα καταθέσω αγωγή και ότι γίνει απο κει κ έπειτα...
Υπάρχει κανένα ωραίο wordάκι που οι συνάδελφοι θα συμπληρώνουμε απλά τα στοιχεία μας, ώστε να το παραδόσουμε αύριο στις ΔΔΕ για να πιέσουμε και εμείς για τις εθελοντικές;;;
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑγια τις αδιαφανείς διαδικασίες με τις οποίες έγιναν οι μετατάξεις εκπ/κώντης
Μόνο προς ΚΥΣΠΕ λέτε ή και προς ΚΥΣΔΕ;
Ωραια..τελεια.Ναι..με αυτην να παμε.Λοιπον,βαζω σε κοπυ το κειμενο απο τηνε νωση των εικαστικων,γιατι περιεχει πραγματα που μπορουν να μας βοηθησουν στην συνταξη των αιτησεων και γενικα των κειμενων μας.Επισης παιδια καλυτερα να γραψουμε στην αιτηση αυτη και τον αριθμο πρωτοκολου της δικιας μας αιτησης στις εθελοντικες.Να φαινομαστε δηλαδη κανονικα ποιοι ειμαστε και οτιε χουμε κανει αιτηση στις εθελοντικες .<<Προς : τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο · τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Σ. Κεδίκογλου · τον Γ. Γραμματέα κ. Α. Κυριαζή Κοιν: Γενική Δ/νση Διοίκησης Προσωπικού Α΄/θμιας και