0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορω να καταλάβω με ποιον τρόπο θα γίνουν πλέον. Δηλαδή θα γίνει εκαθάριση των πινάκων από αυτους που ήδη πήραν μετάταξη ; Αυτό ειναι νόμιμο; Μπερδευει πολύ το πράγμα.
μιλησα με δικηγόρο και μου ειπεπως συνηθως γινονται υπηρεσιακα συμβουλια 2 φορες το χρονοΜαρτη και ΣεπτεμβρηΟι εθελοντικες μεταταξεις ειναι θεμα των υπηρεσιακων συμβουλιων.Δεν μπορεσαν να "κριθουν" τον Μαρτη γιατι τοτε καναμε τις αιτησειςΑρα;;;
Σημερα στην β/θμια μου,ολοι μου ελεγαν οτι θα γινουν.Μιλησα και προσωπικα με τον προισταμενο μου,ο οποιος το σαβ/κο παρευρεθηκε σε συσκεψη του περιφερειαρχη της περιφερειας μας,με τους αλλους προσταμενους,και εκει ηταν και ο γενικος γραμματεας του υπουργειου παιδειας,ο Κ.Κυριαζης.Αυτος λοιπον σε ερωτημα που τεθηκε απο τον προισταμενο της διδε μου,τι θα γινει με τις εθελοντικες των 945,απαντησε οτι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
Κάτι βγήκε στο Alfavita. Μετατάξεις-αποσπάσεις. Δειτε και εσείς.
Παιδιά εγώ υποψιάζομαι πως η επίσκεψη του υπουργού στο μέγαρο δεν είναι για καλό!!!!!φοβάμαι πως στα σχολεία φέτος θα παίζουμε τη θεατρική παράσταση ο μορμόλης και θα γίνεται χαμός....
Παράθεση από: koz_driver στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 04:32:52 pmΚάτι βγήκε στο Alfavita. Μετατάξεις-αποσπάσεις. Δειτε και εσείς.Είναι οι διοικητικές που λέγαμε....