0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δικηγόρο χτες ...... αργουμαι παρα πολυ.... καποιος από Αθηνα να μας οργανώσει....
Σύμφωνα πάντως με τις διευκρινήσεις για την τοποθέτηση των μεταταχθέντων, αυτοί θα τοποθετηθούν σε λειτουργικά κενά... Ότι είναι καλό αυτό για εμάς είναι, αλλά δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι περισσότερο...
Γειά κι από μένα! Το σκέφτομαι αν θα κάνω ένσταση (βασικά περίμενα το ΦΕΚ). Λοιπόν έχω να πω τα εξής και αυτό το λέω μετά από πολληη σκέψη: Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πλέον ότι θέλω να πάω στην Α/θμια. Η Α/θμια μου μυρίζει ναρκοπέδιο. Ξεκαθάρισε και η
Παράθεση από: marvac στις Σεπτεμβρίου 05, 2013, 12:24:51 amΗ Α/θμια μου μυρίζει ναρκοπέδιο. Όχι για όλες τις ειδικότητες. Αλλά για κάποια-ες ... ναι.Όμως και χωρίς την Αθμια, πάλι ναρκοπέδιο ήταν.Θεωρώ για τους ΠΕ19-20 ότι κερδίσαμε πολύ περισσότερα από όσα χάσαμε με τη μη υλοποίηση των εθελοντικών μεταταξεων. Δεν το λέω για να χαλαρώσουμε, απλά για να δώσω μια αισιόδοξη νότα.Τώρα που έχουν μεταφερθεί (συνταγματικές) οργανικές στην Αθμια, δεν κινδυνεύουμε με μαζικό κούρεμα κλάδου.Τα Μητσοτακομόρια εννοώ.Δε θέλω να μειώσω το αγωνιστικό πνεύμα έτσι ?Θέλει σκέψη απ'όλες τις πλευρές το πράγμα...Εμένα πάντως εξακολουθεί να μ'ενοχλεί ο τρόπος τους...Μπορεί εν τελει να μας βγει σε καλό, κανείς δεν ξέρει, αλλά ο τρόπος τους ήταν και είναι απαράδεκτος! Λες και δεν υπήρξαμε ποτέ.... Τα φαντάσματα του υπουργείου....
Η Α/θμια μου μυρίζει ναρκοπέδιο.
Κάτι έφτιαξα ως αίτηση...Για κοιτάξτε και πείτε...https://docs.google.com/file/d/0B1S1QNLOzv3LX1BNYTlKMmk1UVE/edit?usp=sharing