0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τι γίνεται? Μήπως αφήνουμε το θέμα να ξεχαστεί???Επίσημη απάντηση για τις εθελοντικές δεν έχουμε ακόμα!!! Άρα ακόμα ελπίζουμε!!!Εγώ (όπως & εσείς φαντάζομαι) θέλω να επιστρέψω. Δεν θέλω να φάω τα νιάτα μου (& την ομορφιά μου) σε περιοχές που με κρατάνε (ναυτικά) μίλια από τους δικούς μου.Κινούμαστε λοιπόν ή μένουμε άπραγοι & στάσιμοι?
των αιρετών του ΚΥΣΔΕ Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟεκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών ΚινήσεωνΘΕΜΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΑθήνα, 12-9-2013Συνεχίσαμε, και σήμερα, τις παρεμβάσεις μας μαζί με τις επιστημονικές ενώσεις των εκπαιδευτικών Γαλλικής, Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας για να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων συναδέλφων που αναμένουν την εξέταση των αιτήσεων απόσπασής τους ή της ένστασης τους για τις μετατάξεις. Οι απαντήσεις που πήραμε από τον Δ/ντη του Γραφείου του Υπουργού και από τον Δ/ντη του Γραφείου του Υφυπουργού Παιδείας αναδεικνύουν την αδιαφορία τους για τα προβλήματα που δημιουργεί η τακτική του Υπουργείου στους εκπαιδευτικούς. Οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας αρνήθηκαν το αυτονόητο αίτημα: να εξεταστούν στην αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ οι αιτήσεις απόσπασης των συναδέλφων των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ05,06,07 ΠΕ08 ΠΕ11 ΠΕ16 ΠΕ19,20 και ΠΕ32 Η απάντηση τους είναι ότι θα δώσουν τη δυνατότητα στο ΚΥΣΔΕ να εγκρίνει αιτήσεις απόσπασης συναδέλφων των παραπάνω κλάδων μετά την ανακοίνωση των υποχρεωτικών μετατάξεων από τη
Σαφεστατα και ειμαστε εδω.Εγω περιμενω αυτο που μου ειπε ο προισταμενος μου.Την απαντηση του ΓΓ γραματεα τπου υπουργειου παιδειας,που λυνει και ραβει στο υπουργειο,που ειπε οτι οι εθελοντικες θα γινουν,και ολα θα εχουν γινει μεχρι τον οκτωμβρη.Ομως ειδα μολις τωρα αυτοΠαράθεσητων αιρετών του ΚΥΣΔΕ Γρηγόρη Καλομοίρη και Χρήστου Φιρτινίδη,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟεκπροσώπων των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών ΚινήσεωνΘΕΜΑ: ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝΑθήνα, 12-9-2013Συνεχίσαμε, και σήμερα, τις παρεμβάσεις μας μαζί με τις επιστημονικές ενώσεις των εκπαιδευτικών Γαλλικής, Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας για να σταματήσει η ταλαιπωρία χιλιάδων συναδέλφων που αναμένουν την εξέταση των αιτήσεων απόσπασής τους ή της ένστασης τους για τις μετατάξεις. Οι απαντήσεις που πήραμε από τον Δ/ντη του Γραφείου του Υπουργού και από τον Δ/ντη του Γραφείου του Υφυπουργού Παιδείας αναδεικνύουν την αδιαφορία τους για τα προβλήματα που δημιουργεί η τακτική του Υπουργείου στους εκπαιδευτικούς. Οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας αρνήθηκαν το αυτονόητο αίτημα: να εξεταστούν στην αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ οι αιτήσεις απόσπασης των συναδέλφων των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ05,06,07 ΠΕ08 ΠΕ11 ΠΕ16 ΠΕ19,20 και ΠΕ32 Η απάντηση τους είναι ότι θα δώσουν τη δυνατότητα στο ΚΥΣΔΕ να εγκρίνει αιτήσεις απόσπασης συναδέλφων των παραπάνω κλάδων μετά την ανακοίνωση των υποχρεωτικών μετατάξεων από τη
Εγω δεν βλεπω κατι τετοιο/.Εγω βλεπω καταρχην ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ τοποθετηση,και οντως ετσι ειναι,γιατι πρεπει να τοποθετηθουν προσωρινα καπου αυτοι οι εκ/κοι,και επισης ανοιξα τα λειτουργικα κενα που λεει,και γραφει επανω ψηλα:Λειτουργικα κενα β ξενης γλωσσας σε σχολεια ΜΗ ΕΑΕΠ.Δεν δινει των ΕΑΕΠ δηλαδη.Πατηστε το λινκ και δειτε το καιε σεις παιδια.
καλησπερα σε ολουςνα σας ρωτησω κι εγω κατι σας παρακαλω. ισως εχει απαντηθει αλλα προσωπικα δε το βρισκω . που μπορουμε να δουμε τα μορια αυτων που πηραν μεταταξη και επισης στις υποτιθεμενες δευτερες μεταταξεις καθοτι δεν εκανα στις πρωτες πως ξερουμε αν τα μορια μας επαρκουν?