0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΠΥΣΠΕ στο οποιο πηγα με μεταταξη ανακοινωσε σημερα στην ιστοσελίδα του οτι πρεπει να παρουσιαστουμε αυριο στις 9.00 φερνοντας μαζί μας και το αντίγραφο του υπολογισμού των μορίων μας αναλυτικά όπως υποβλήθηκε με την αίτηση μετάταξης.
Υπάρχει περίπτωση το ΠΥΣΠΕ να τοποθετήσει πρώτα αυτούς που μετατάχθηκαν από το οικείο ΠΥΣΔΕ και μετά αυτούς από άλλα ΠΥΣΔΕ;
Είναι σίγουρο ότι θα μας τοποθετήσουν σε εαεπ κι όχι σε οποιοδήποτε λειτουργικό κενό;(ανεξάρτητα αν το σχολείο είναι εαεπ ή όχι δηλαδή)
είναι σημαντικο.... οι θέσεις θα είναι ή όχι οργανικές; και ποιος αποφασίζει πόσες και ποιες οργανικες θα δοθούν για τους μεταταγμένους; είναι θέμα ΠΥΣΠΕ ή θέμα υπουργείου; πάντως αν οι θέσεις δεν είναι οργανικές την έχουμε πατήσει...
Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που μοριοδοτούνται διαφορετικά οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, αλλάξανε κάπως τα πράγματα, υπάρχουν περιοχές που βάζουν και αυτούς που είναι στη διάθεση στο ίδιο τσουβάλι, π.χ. ΠΥΣΠΕ Ξάνθης, φυσικά εννοείται μόνο για λειτουργικά κενά.Οπότε, ναι, πιθανώς να μην υπάρχει ενιαία γραμμή...
Παράθεση από: alaloum στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:30:10 amεπικοινώνησα με το ΠΥΣΠΕ που πήρα μετάταξη και μου λένε ότι αύριο 5/9 πρέπει να παρουσιαστώ και να αναλάβω υπηρεσία στη θέση που είχα στη Δευτεροβάθμια όπου άνηκα γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση και δεν μπορώ να αναλάβω υπηρεσία εκεί.στο ΠΥΣΔΕ μου λένε όχι να πας στην πρωτοβάθμια;τι ισχύει τελικά ρε παιδιά; εχει επικοινωνήσει κανεις άλλος με τα πυσπε να ρωτήσει;Καλημέρα,μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί ότι βγήκε το ΦΕΚ. Πρέπει να παρουσιαστούμε στις 05/09/2013.
επικοινώνησα με το ΠΥΣΠΕ που πήρα μετάταξη και μου λένε ότι αύριο 5/9 πρέπει να παρουσιαστώ και να αναλάβω υπηρεσία στη θέση που είχα στη Δευτεροβάθμια όπου άνηκα γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση και δεν μπορώ να αναλάβω υπηρεσία εκεί.στο ΠΥΣΔΕ μου λένε όχι να πας στην πρωτοβάθμια;τι ισχύει τελικά ρε παιδιά; εχει επικοινωνήσει κανεις άλλος με τα πυσπε να ρωτήσει;