0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gallika στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:57:17 pmH εντοπιότητα μετράει μόνο για το δήμο που είσαι δημότης ή για όλη τη διεύθυνση που ανήκεις? π.χ. αν είσαι δημότης Αθηναίων δε μετράει εντοπιότητα καλλικρατικά σε όλες τις διευθύνσεις Α,
H εντοπιότητα μετράει μόνο για το δήμο που είσαι δημότης ή για όλη τη διεύθυνση που ανήκεις? π.χ. αν είσαι δημότης Αθηναίων δε μετράει εντοπιότητα καλλικρατικά σε όλες τις διευθύνσεις Α,
Υπάρχει περίπτωση το ΠΥΣΠΕ να τοποθετήσει πρώτα αυτούς που μετατάχθηκαν από το οικείο ΠΥΣΔΕ και μετά αυτούς από άλλα ΠΥΣΔΕ;
Είναι σίγουρο ότι θα μας τοποθετήσουν σε εαεπ κι όχι σε οποιοδήποτε λειτουργικό κενό;(ανεξάρτητα αν το σχολείο είναι εαεπ ή όχι δηλαδή)
Γιατί σίγουρα βάσει μορίων μετάθεσης και όχι απόσπασης; Το αρθρο 3, παρ.3ε του 100/97 δίνει απλώς την αρμοδιότητα στο ΠΥΣΠΕ για τις τοποθετήσεις, δεν ορίζει και τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνουν οι τοποθετήσεις...
Άρθρο 16/Π.Δ.50/96 Κριτήρια για τις µεταθέσεις και τοποθετήσεις"2. Κριτήρια για τις µεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών αρµοδιότητας ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣ∆Ε σύµφωνα µε τις διατάξεις αυτού του Π.∆. είναι:α) η συνολική υπηρεσίαβ) οι οικογενειακοί λόγοιγ) οι συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούνδ) η συνυπηρέτησηε) η εντοπιότητα"Δηλαδή, μόρια μεταθέσεων. Όποια ΠΥΣΠΕ ανέφεραν μόρια αποσπάσεων, παρανομούν.
είναι σημαντικο.... οι θέσεις θα είναι ή όχι οργανικές; και ποιος αποφασίζει πόσες και ποιες οργανικες θα δοθούν για τους μεταταγμένους; είναι θέμα ΠΥΣΠΕ ή θέμα υπουργείου; πάντως αν οι θέσεις δεν είναι οργανικές την έχουμε πατήσει...
Παράθεση από: kerasaki1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 10:43:37 pmΓιατί σίγουρα βάσει μορίων μετάθεσης και όχι απόσπασης; Το αρθρο 3, παρ.3ε του 100/97 δίνει απλώς την αρμοδιότητα στο ΠΥΣΠΕ για τις τοποθετήσεις, δεν ορίζει και τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνουν οι τοποθετήσεις...Σίγουρος δεν είναι κανείς, αν δεν ξέρει τη διαδικασία. Εκείνο, όμως, που γνωρίζουμε να ισχύει είναι αυτό:Παράθεση από: Wizard στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 09:46:49 pmΆρθρο 16/Π.Δ.50/96 Κριτήρια για τις µεταθέσεις και τοποθετήσεις"2. Κριτήρια για τις µεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών αρµοδιότητας ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣ∆Ε σύµφωνα µε τις διατάξεις αυτού του Π.∆. είναι:α) η συνολική υπηρεσίαβ) οι οικογενειακοί λόγοιγ) οι συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούνδ) η συνυπηρέτησηε) η εντοπιότητα"Δηλαδή, μόρια μεταθέσεων. Όποια ΠΥΣΠΕ ανέφεραν μόρια αποσπάσεων, παρανομούν.Γενικώς, κι εγώ άκρη προσπαθώ να βγάλω... Δεν πιστεύω το κάθε ΠΥΣΠΕ να κάνει τοποθετήσεις κατά το δοκούν. Αλλά δε θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά, βέβαια!
επικοινώνησα με το ΠΥΣΠΕ που πήρα μετάταξη και μου λένε ότι αύριο 5/9 πρέπει να παρουσιαστώ και να αναλάβω υπηρεσία στη θέση που είχα στη Δευτεροβάθμια όπου άνηκα γιατί δεν έχουν καμία ενημέρωση και δεν μπορώ να αναλάβω υπηρεσία εκεί.στο ΠΥΣΔΕ μου λένε όχι να πας στην πρωτοβάθμια;τι ισχύει τελικά ρε παιδιά; εχει επικοινωνήσει κανεις άλλος με τα πυσπε να ρωτήσει;