0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρης Μπράτης (facebook)Οι υποχρεωτικές μετατάξεις των εκπκών της βθμιας,καθώς και εκείνες που είχε εγκρίνει το ΚΥΣΠΕ στις 11 Ιουλίου,έχουν υπογραφεί από τον Υπουργό Παιδείας και πηγαίνουν για δημοσίευση σε ΦΕΚ.Όπως με ενημέρωσαν ίσως αυτό γίνει και σήμερα.Πιστευω θα λεει κ που θα παρουσιαστουμε κ ποτε...
Θα είναι τουλάχιστον τρελό να μας βάλουν να μετακινηθούμε στα νησιά για 1-2 μέρες!
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 30, 2013, 04:20:03 pm Θα είναι τουλάχιστον τρελό να μας βάλουν να μετακινηθούμε στα νησιά για 1-2 μέρες!Αυτό ξαναπές το!!Δεν παίζει να τρέχουμε για 1-2 μέρες,είναι και τα έξοδα στη μέση πέρα απτή ταλαιπωρία,θα πέσει η αναρρωτική σύννεφο!Εκτός αυτού,θα γίνει και το κλασσικό:οι μισοί(οι άτυχοι) θα πάνε,οι άλλοι μισοί δεν θα πάνε(οι τυχεροί ή οι πιό ''έξυπνοι'' ) και γενικά θα επικρατήσει ψιλοχάος...!Εμένα από πρωτοβάθμια ανατολ αττικής μου είπαν οτι μέσα στη μέρα ελπίζουν το υπουργείο να έχει βγάλει κάτι για να το ανακοινώσουν και αυτοί,από το υπουργείο μου είπαν οτι τυπικά πρέπει νάμαι στο πυσδε αλλά να συνεννοηθώ με αυτούς μήπως με διευκολύνουν...Πιάσ'το αυγό και κούρευ'το...Όσο για τις τοποθετήσεις,πιστεύω και εγώ οτι θα μετατραπούν τα μόρια μας σε α'βάθμιας και μετά θα γίνουν.
υπάρχει όντως ένα θέμα με το πού θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία όσοι έλαβαν μετάταξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα ειναι πολύ σοβαρό και δεν αναλίσκεται απλά σε "μία τζίφρα". Η μετάταξη ειναι σημαντική υπηρεσιακή μεταβολή και όταν με το καλό έρθει ο καιρός για σύνταξη , η υπηρέτηση πρέπει να φαίνεται - και να ειναι - συνεχής. Έστω και μία μέρα "κενή" μπορεί να ακυρώσει την διαδικασία ολόκληρη. Εξάλλου, στην πράξη ανάληψης στην υπηρεσία μετάταξης τι ακριβώς θα γράψετε ; " ανέλαβε υπηρεσία ο τάδε σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπουργείου παιδείας;" θα πρέπει να αναφέρεται ένας αριθμός πρωτοκόλλου έστω - και αυτός αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Πράγματι στο υπουργείο ειναι ενήμεροι για το θέμα και λογικά θα το λύσουν εντός της μέρας - το πολύ αύριο.
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 30, 2013, 05:51:39 pmυπάρχει όντως ένα θέμα με το πού θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία όσοι έλαβαν μετάταξη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα ειναι πολύ σοβαρό και δεν αναλίσκεται απλά σε "μία τζίφρα". Η μετάταξη ειναι σημαντική υπηρεσιακή μεταβολή και όταν με το καλό έρθει ο καιρός για σύνταξη , η υπηρέτηση πρέπει να φαίνεται - και να ειναι - συνεχής. Έστω και μία μέρα "κενή" μπορεί να ακυρώσει την διαδικασία ολόκληρη. Εξάλλου, στην πράξη ανάληψης στην υπηρεσία μετάταξης τι ακριβώς θα γράψετε ; " ανέλαβε υπηρεσία ο τάδε σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπουργείου παιδείας;" θα πρέπει να αναφέρεται ένας αριθμός πρωτοκόλλου έστω - και αυτός αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Πράγματι στο υπουργείο ειναι ενήμεροι για το θέμα και λογικά θα το λύσουν εντός της μέρας - το πολύ αύριο.Σε ευχαριστούμε bitch για τις ενημερώσεις που μας κάνεις.Σε αγαπάμε!!!!
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 30, 2013, 04:34:16 pmΔημήτρης Μπράτης (facebook)Οι υποχρεωτικές μετατάξεις των εκπκών της βθμιας,καθώς και εκείνες που είχε εγκρίνει το ΚΥΣΠΕ στις 11 Ιουλίου,έχουν υπογραφεί από τον Υπουργό Παιδείας και πηγαίνουν για δημοσίευση σε ΦΕΚ.Όπως με ενημέρωσαν ίσως αυτό γίνει και σήμερα.Πιστευω θα λεει κ που θα παρουσιαστουμε κ ποτε...Εντάξει,αν πάρει φεκ,τη Δευτέρα παρουσιαζόμαστε στο πυσΠε που πήραμε μετάταξη,την ώρα που θα ορίσει αυτό!
σας ευχαριστώ !! και γω σας αγαπώ! Υπήρξατε εκπληκτική παρέα και με μάθατε ένα σωρό πράγματα. Δε θα χαθούμε - εξάλλου το υπουργείο παιδείας για μένα ειναι μεγάλη αγάπη.... δεν ξεχνιέται έτσι εύκολα.... άσχετο... για αυτό που γράφει ο Μπράτης.... δεν πρέπει να υπογράψει και ο Μητσοτάκης; ( Ο νεώτερος ). Αφού πρόκειται για ΚΥΑ, ή εγώ κάνω λάθος;