0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπιζω να χεις δικιο, δε μπορω να ηρεμησω απο τη στιγμη που το ειδα
Αν π.χ υπάρχει υπεράριθμος σε ΠΥΣΔΕ ΠΕ19 και μετατασσόμενος σε ΠΥΣΠΕ ΠΕ19 ποιος προηγείται;
Ναι αλλα τι ενσταση να κανεις οταν το εγγραφο του υπουργου αναφερει πως προηγουνται οι οργανικα υπεραριθμοι και τοποθετουνται συμφωνα με το πδ που αναφερει τα ομορα σχολεια;;
Παράθεση από: vasia1 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:12:24 pmΕλπιζω να χεις δικιο, δε μπορω να ηρεμησω απο τη στιγμη που το ειδα δίκαιο έχει - ηρέμησε και πήγαινε για ύπνο. Αύριο ειναι μια άλλη μέρα !!! επειδή πριν διάβασα ένα αντίστοιχα τρελαμένο και αγχωμένο μέιλ απο μια φίλη μου που μεταταχθηκε στην πρωτοβάθμια - και με το οποίο έπαθα πλάκα - ένα θα πω πάρτε το έγγραφο του υπουργού να το χετε όλοι ανά χείρας, απαιτείστε να τηρηθεί η διαδικασία, να δείτε τα μόριά σας αναρτημένα σε πίνακα ( αφού προσαρμοστουν αναλόγως στα αντίστοιχα της πρωτοβάθμιας), μπείτε με τσαμπουκά μέσα για να καταλάβει το κράτος εν κράτει της πρωτοβάθμιας ότι δεν είστε πρόβατα να σας κάνουν ό,τι θέλουν και ότι αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν, και αν κάνουν κουτσουκέλες , το κόλπο το ξέρετε :ένσταση με κοινοποίηση προς τα πάνω !!
Σίγουρα έχει ομάδες η Α/θμια; έχω την εντύπωση πως οι ομάδες προέκυψαν στη
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:27:36 pmΠαράθεση από: vasia1 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 11:12:24 pmΕλπιζω να χεις δικιο, δε μπορω να ηρεμησω απο τη στιγμη που το ειδα δίκαιο έχει - ηρέμησε και πήγαινε για ύπνο. Αύριο ειναι μια άλλη μέρα !!! επειδή πριν διάβασα ένα αντίστοιχα τρελαμένο και αγχωμένο μέιλ απο μια φίλη μου που μεταταχθηκε στην πρωτοβάθμια - και με το οποίο έπαθα πλάκα - ένα θα πω πάρτε το έγγραφο του υπουργού να το χετε όλοι ανά χείρας, απαιτείστε να τηρηθεί η διαδικασία, να δείτε τα μόριά σας αναρτημένα σε πίνακα ( αφού προσαρμοστουν αναλόγως στα αντίστοιχα της πρωτοβάθμιας), μπείτε με τσαμπουκά μέσα για να καταλάβει το κράτος εν κράτει της πρωτοβάθμιας ότι δεν είστε πρόβατα να σας κάνουν ό,τι θέλουν και ότι αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν, και αν κάνουν κουτσουκέλες , το κόλπο το ξέρετε :ένσταση με κοινοποίηση προς τα πάνω !!Τα στοιχεία των μεταταγμένων έχουν ήδη διορθωθεί στο e-Datacenter, άρα άυριο οι Διευθύνσεις ΠΕ θα έχουν τα μόρια μας σωστά!