0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ήθελα να σχολιάσω το θρυλούμενο πάγωμα διαθέσεων στην α'θμια, γιατί δεν είχα χειροπιαστά στοιχεία στα χέρια μου. Εκμεταλλευόμενος όμως την ανάρτηση του p-p, πρέπει να πω ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω από Δ' Αθήνας, η διαδικασία διάθεσης στην α'θμια προχωρεί κανονικά.
Τότε γιατί στη δικιά μου Διεύθυνση έστειλαν έγγραφο για πάγωμα των διαθέσεων; Περίεργα πράγματα...
Όντως περίεργα. Αυτό το έγγραφο, φίλε, το είδες; Ή μήπως άκουσες κάποιον να μιλάει για την ύπαρξή του; Σίγουρα το ζήτημα χρήζει διερεύνησης.
Η υπάλληλος της Διεύθυνσης μου το είπε. Τι να σου πω... Το έγραψαν κι άλλοι στο φόρουμ.
Επίσης, η Δευτεροβάθμια Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ πριν μία εβδομάδα είχε βγάλει στην ιστοσελίδα της ανακοίνωση για δηλώσεις για διάθεση στην Πρωτοβάθμια, πριν από λίγες μέρες η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν υπάρχει πια και απλά παρατάθηκε η προθεσμία για κάλυψη των κενών στη Δευτεροβάθμια.
Γι' αυτούς που δεν πιστεύουν ότι έχει γίνει πάγωμα των διαθέσεων στην Πρωτοβάθμια:Ανακοίνωση της Δευτεροβάθμιας Κοζάνης για ανάκληση διάθεσης ΠΕ06 στην Πρωτοβάθμια."Ενημερωτικό σημείωμαΣας ενημερώνουμε ότι ανακαλούνται οι τοποθετήσεις των εκπ/κών ΠΕ06-Αγγλικής γλώσσας, οι οποίοι διατέθηκαν για το σχολικό έτος 2013 - 2014 από το ΠΥΣΔΕ Κοζάνης στο ΠΥΣΠΕ Κοζάνης. Καλούνται οι εν λόγω εκπ/κοί να επανέλθουν στις σχολικές μονάδες