0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Πως κλιμακώνονται οι ώρες σύμφωναμε τα χρόνια υπηρεσίας στην Αθμια;Εγώ που έχω 13 χρόνια θα κάνω 23 ώρες δηλαδή;Πότε πέφτεις στις 22 ώρες;
Και πώς βρίσκονται οι 24 ώρες για τις ειδικότητες; Πρέπει κάποιος να πηγαίνει σε 6 (!!!!!!) σχολεία...
Τοτε θα χρειαστει να παει σε 6 σχολεια, (αναλογως βεβαια την ειδικοτητα και το δυναμικο των σχολειων), πραγμα το οποιο καλο ειναι να το γνωριζουν οσοι φλερταρουν με την ιδεα της μεταταξης στην Α/θμια.
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω αρκετά καλά την Πρωτοβάθμια, σπάνια συμβαίνει αυτό οι περισσότεροι καλύπτουν πλήρως το ωραριό τους. Ειδικά για τους ξενόγλωσσους οι τοποθετήσεις γίνονται σε ομάδες 4-5 σχολείων για κάθε εκπαιδευτικό. Οι υπόλοιποι συμπληρώναμε το διδακτικό μας ωράριο στο ολοήμερο. Τώρα αν φέτος επιδή υπολειτούργησαν τα ολοήμερα δεν έπειξε κάτι τέτοιο καλώς. Δεν θέλω να αποτρέψω κανέναν αλλά να μην λέμε και πράματα που δεν ισχύουν.
Καλημέρα !Μίλησε κανείς μεταταγμένος από Δευτεροβάθμια μέσα από την διαδικασία των ενστάσεων με την Πρωτοβάθμια του;Τι σας είπαν: Εμένα με παρέπεμψαν στην ιστοσελίδα τους! Δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα..
Γνωρίζουν, μάλλον, κι άλλοι καλά την πρωτοβάθμια! Μόλις το 1% των γυμναστών της Πρωτοβάθμιας πήρε πάνω από τρία σχολεία, με το δεύτερο και τρίτο να συμπληρώνουν ώρες σε ολοήμερα! Και το 80% αυτών δεν έχει πάνω από 20 ώρες! Ισχύει, λοιπόν!Αν μιλάς για τους ξενόγλωσσους και μόνο, απλώς διευκρίνισέ το.
Συμφωνα με το εγγραφο του Υπουργειου θα συμπληρωνουμε ωραριο σε 1 εως 5 σχολικες μοναδες.Ας υποθεσουμε οτι καποιος υπηρετει σε ομαδα με 5 σχολεια και εχει 20 ωρες,μπορουν να του φορτωσουν άλλες 4 ωρες σε εκτο σχολειo με τα νεα δεδομενα;Θεωρω οτι θα μπορει να επικαλεστει το εγγραφο και να αρνηθει το εκτο σχολειο και να συμπληρωσει το ωραριο με καποιον αλλο τροπο;Τι λετε συναδελφοι;