0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕ70.50 γίνεσαι κατέχοντας σεμινάριο στην ειδική αγωγή, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Απλά παίρνει κάποιους δασκάλους γενικής αν εξαντληθεί ο πίνακας της ειδικής. Δε μπορούν όμως να κάνουν χαρτιά στην ειδική.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 02:47:12 pmΠΕ70.50 γίνεσαι κατέχοντας σεμινάριο στην ειδική αγωγή, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Απλά παίρνει κάποιους δασκάλους γενικής αν εξαντληθεί ο πίνακας της ειδικής. Δε μπορούν όμως να κάνουν χαρτιά στην ειδική.Φυσικά και μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους, αρκεί να έχουν δουλέψει τουλάχιστον 10 μήνες σε παράλληλη και γενικά σε δομές της ειδικής αγωγής.
Καλησπέρα σας,Επειδή έχω μπερδευτεί με τα πολλά που διαβάζω ... Μπορεί κάποιος γνώστης να μας διελευκάνει πότε κάποιος δάσκαλος χαρακτηρίζεται ως ΠΕ 70.50; Υπό ποιες προϋποθέσεις κάποιος ΠΕ70.50 μπορεί να κάνει αίτηση για αναπληρωτής στον πίνακα της ειδικής; Εγώ εργάστηκα πέρυσι ως παράλληλη στήριξη από το Φλεβάρη και έπειτα. Είμαι πλέον ΠΕ70.50;
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! και κατι τελευταιο ηθελα να ρωτησω...αυτοι που τελειωνουν τις παραπανω δυο σχολες δουλευουν μονο σε σχολεια ειδικης αγωγης; η μπορει να δουλεψουν και στα γενικης;