0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ κατέβηκα 4 θέσεις κι έχω ακριβώς τον αριθμό που είχα και πριν τις αιτήσεις. Κι αναρωτιέμαι μήπως είναι τυχαίο...παρατηρήσατε κι εσείς κάτι τέτοιο στη σειρά σας;;
Απ'ό,τι καταλαβαίνω θα γίνουν μεγάλες παγαποντιές...πρεπει να αντιδράσουμε.Πρέπει να απαιτήσουμε να ελεγχθούν με απόλυτη διαφάνεια οι ειδικες κατηγορίες. Τέλος.
ο αριθμος 78 μπηκε αναπληρωτρια το 2009 με θεση γυρω στο 1150 το δεκα εκλεισαν οι πινακες ειναι δυνατον να πηρε τοσα πολλα μορια και να φτασει στο 78? αλλωστε ειναι γεννημενη το 1981 για να εχει μορια παλια
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανανεωθηκαν οι πινακες!!!!!!!
Πως γίνεται να κατεβαίνουμε θέσεις? Μεταπτυχιακά δεν αναγνωρίζονται χωρίς ΑΣΕΠ. Προϋπηρεσία δεν μετράει είτε ιδιωτικού, είτε δημοσίου μετά το 2010 (μην μου πείτε ότι τώρα θυμήθηκαν να αναγνωρίσουν την προϋπηρεσία που είχαν πριν από 3-4 χρόνια). Έγιναν όλοι τρίτεκνοι με τέτοια κρίση? Προσωπικά πιστεύω ότι τα μαγειρεύουν όπως θέλουν. Και ένσταση να κάνεις θα αλλάξει κάτι? πρέπει να κάτσεις να δεις έναν έναν όλους του προηγούμενους και αυτό σε δυο μέρες ποιος θα κάτσει να το κάνει. Κάνουν ότι θέλουν, χωρίς μεγάλες αποκλείσεις για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και ύστερα σου λένε υπάρχει διαφάνεια.