0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι απ οτι καταλαβα σημερα που συζητουσα με το διευθυντη του σχολειου μου. Ο γενικος νομος με το -3 υπερισχυει εκτος αν ερθει καποια νεα εγκυκλιος που να λεει οτι κανεις δε μπορει να κανει κατω απο 18 ωρες για παραδειγμα.Επειδη βεβαια προσπαθουν να εξοικονομησουν ωρες απο παντου οπως ειδαμε και με το project τιποτα δεν αποκλειεται να γινει στο μελλον. Οι ωρες παντως του εργαστηριου θεωρουνται διδακτικες και κανονικα μπαινουν στο ωρολογιο προγραμμα
http://edu.klimaka.gr/nomothesia/dioikhtika/1494-orismos-armodiothtes-ysefe-ergasthrio-fysikhs.html εδώ θα βρεις τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να γίνεται ο ορισμός του ΥΣΕΦΕ. Εγώ προς το παρόν κάνω την πάπια μέχρι να διευκρινηστεί το θέμα του 3ωρου των ΥΣΕΦΕ. Αν όντως ισχύσει, θα το διεκδικήσω κι εγώ (που παρόλο που είμαι νεότερη έχω πολύ περισσότερα μόρια από τον παλιό). Ελπίζω μόνο να ξεκαθαριστεί σύντομα. Α, και η πλάκα είναι ότι ο παλιός συνάδελφος μου είπε ότι το δικαιούται το εργαστήριο όχι μόνο επειδή είναι παλιότερος, αλλά επειδή λέει είναι εργαστήριο "φυσικών" επιστημών και όχι "βιολογικών"!!!!!!!!! Σίγουρα μπορείς και πρέπει να το διεκδικήσεις το εργαστήριο. Αν μη τι άλλο για το "βιογραφικό" σου!!
Παράθεση από: jimpan στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 03:28:27 pmΑς μην μπερδεύουμε τον υπεύθυνο εργαστηρίου στα ΣΕΚ με τον υπεύθυνο ΣΕΦΕ.Ο πρώτος έχει υποχρεωτικό ωράριο 20 ωρών (εκτός κι αν έχει μικρότερο λόγω χρόνων υπηρεσίας).Ο υπεύθυνος ΣΕΦΕ έχει υποχρεωτικό όσο του αναλογεί από τα χρόνια υπηρεσίας του και τις 3 από αυτές τις αφιερώνει στο εργαστήριο. ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ.Εδώ καθορίζει ότι το ωράριο των υπευθύνων εργαστηρίων είναι 20 ώρες, χωρίς να κάνει διάκριση αν είναι ΣΕΚ ή ΣΕΦΕ.http://www.pde.gr/index.php?page=6651
Ας μην μπερδεύουμε τον υπεύθυνο εργαστηρίου στα ΣΕΚ με τον υπεύθυνο ΣΕΦΕ.Ο πρώτος έχει υποχρεωτικό ωράριο 20 ωρών (εκτός κι αν έχει μικρότερο λόγω χρόνων υπηρεσίας).Ο υπεύθυνος ΣΕΦΕ έχει υποχρεωτικό όσο του αναλογεί από τα χρόνια υπηρεσίας του και τις 3 από αυτές τις αφιερώνει στο εργαστήριο. ΔΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ.
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν είναι μείωση αλλά υπηρεσία που αντιστοιχεί σε 3 ώρες ωραρίου.
Αναφερεται στους υπευθυνους εργαστηριου σεκ στους οποιους η μειωση δεν μπαινει στο ωρολογιο προγραμμα. Οι ωρες του υσεφε ειναι στο διδακτικο ωραριο. Αν περασεις στο survey καποιον πχ με ωραριο 21 ωρες 20 ωρες συν τη μειωση ΥΣΕΦΕ βγαζει 2ωρες υπερωρια