0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην συνεχεια, υπαρχει η περιπτωση να μην βρεθει για μενα θεση στην περιφερεια (π.χ. να πλεοναζουμε 10 ατομα, αλλα οι θεσεις στην περιφερεια να ειναι 6...) και να με βαλει υποχρεωτικα σε πινακες πανελλαδικης εμβελειας;;; Και να βρεθω στην ακρη του πουθενα στα καλα καθουμενα; Η ,μήπως, αν δεχθεις να μετατεθεις εντος της περιφερειακης διευθυνσης σωζεσαι σίγουρα απο την πανελλαδικη εμβελεια;;;Αν εχει καταλαβει καποιος, ας μου απαντησει παρακαλω.
Nαι, θα τεθεις σε πινακα πανελλαδικης εμβελειας αν κριθεις ολικα υπεραριθμη και δε μετατεθεις εντος περιφερειας.
Κι αν -λέω αν- εκεί όπου σε μεταθέσουν υποχρεωτικά την επόμενη χρονιά δεν καλύπτεις πάλι το 60% λόγω συγχωνεύσεων, αύξηση ωρών κλπ τι κάνεις; τουρ ανα την Ελλάδα και όπου κάτσει η μπίλια κάθε χρονιά;; Κι αν έχεις και οικογένεια; Το μαρτύριο του Σισύφου εν ολίγοις....
Σωστα, ειναι και οι υποχρεωτικες αποσπασεις εντος της περιφερειας.... Να σε μεταθεσειι, δηλαδη, θες δεν θες υποχρεωτικα στις Κυκλαδες γιατι δεν βρεθηκε για σενα θεση στην περιφερεια που εισαι τωρα, να ξεσπιτωθεις και να νοικιασεις σπιτι στο νησι τον Σεπτεμβριο και το Νοεμβριο να σε αποσπασει υποχρεωτικα σε αλλο νησακι κι αντε παλι σπιτι, μετακομιση, ταλαιπωρια, δυσβασταχτα εξοδα... ποιος θα αντεξει;;; Μας διωχνουνε με τον τροπο τους ή μου φαινεται;;;
To συγκεκριμένο μέτρο πάντως περισσότερο σαν καψώνι μου κάνει, μιας και λογικά το δημοσιονομικό όφελος δε θα είναι σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν παράλληλα δαπανάται 1,5 εκ. ευρώ για τις "προκαταρκτικές ενέργειες της αξιολόγησης" (1,5 εκατομμύριο και είμαστε ακόμα...στα προκαταρκτικά ). Διατηρώ μια ελπίδα ότι με μια ενδεχόμενη αλλαγή προσώπων κάποια επαχθή μέτρα σε βάρος των εκπαιδευτικών δε θα τύχουν εφαρμογής.