0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε, έχεις κάποια συγκεκριμένη πληροφορία ή απλώς εκφράζεις προσωπικές εκτιμήσεις;Το να θέτεις -τελεσίδικα- το γεγονός πως θα είναι "αλλιώς άκυρες οι μετατάξεις του...", κάπου πρέπει να το στηρίζεις!Για, γίνε πιο σαφής...
εάν δεν κάνω λάθος (και εάν κάνω ζητώ συγνώμη και διορθωσέ με) ο νόμος λέει ότι ο μεταταγμένος πρέπει να τοποθετηθεί σε οργανική θέση στην οποία πρέπει να παραμείνει για 5 (νομίζω έτη). οι μετεταγμένοι συνάδελφοι όμως έχουν τοποθετηθεί σε λειτουργικά κενά και κανένας τους (από όσο ξέρω) δεν έχει τοποθετηθεί οργανικα...άρα το υπουργείο οφείλει να τους τοποθετήσει οργανικά κάπου αλλιώς η διαδικασία είναι στον αέρα.... αυτό τουλάχιστον μου έχουν πει 3 συλλογοι εκπαιδευτικών που τους ρώτησα.... και γι αυτό κατά τη γνωμη μου ακουγονται και όλα αυτά ότι θα φυγουν οι οργανικες από τα σχολεία και θα μεταφερθούν στις διευθυνσεις.....
...Κάτι τέτοιο θα συνέφερε πολλούς κακόμοιρους που πήραν και παίρνουν με τιμή, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα τα μόριά τους. Από την άλλη θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα σε όλο το σύμπαν, μια και πολλοί πήραν μετάθεση (όντες σε γραφεία ή δεν ξέρω πού αλλού) ευνοημένοι από αυτό το αμαρτωλό καθεστώς και θα έπρεπε να γυρίσουν πάλι πίσω από εκεί που ήρθαν...
@victoryhope.Αυτό με το να υπάρχουν καθηγητές στις άγονες περιοχές είναι η μεγάλη πραγματικότητα. Εξυπηρετεί το Υπουργείο από πολλές απόψεις. Δυστυχώς. Δεν το νοιάζει να υπάρχουν οργανικές σε σχολεία όσο να υπάρχει κόσμος σε άγονα ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ. Το έδειξαν με τις μετατάξεις που έπρεπε να καλύψουν κενά χωρίς προσλήψεις....μόνο που οι μετατάξεις καλύπτουν κενά σε πρωτοβάθμια...οι μεταθέσεις καλύπτουν κενά στην δευτεροβάθμια.
Εχουν ολοι αυτοι 5 χρονια απο το φεκ διορισμου?
Δε λέω, προφανώς και ενδιαφέρει το υπουργείο να υπάρχουν μόνιμοι καθηγητές σε άγονα ΠΥΣΔΕ/ ΠΥΣΠΕ. Τότε όμως γιατί από κάποια ΠΥΣΔΕ (όπως αυτό της victoryhope) δόθηκαν ένα σωρό μετατάξεις, με αποτέλεσμα να αδειάσουν και πλέον να προσλαμβάνονται αναπληρωτές; Μάλλον γιατί δεν υπάρχει λογική στο υπουργείο, γι'αυτό και βλέπουμε ένα σωρό αντιφάσεις...
Τοτε γιατι παιρνουν τοσους αναπληρωτες (πληροφορικης, γυμναστες, θεολογοι)? Απαντησε
Μάλλον, έχω χάσει επεισόδια!Έχουν προσληφθεί αναπληρωτές και ΠΕ11;Πού, βρε παιδιά;Μπορεί όποιος γνωρίζει να ενημερώσει;