0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί να κάνει αίτηση απόσπασης αλλά δε μπορεί να κάνει αίτηση μετάθεσης μέχρις ότου υπηρετήσει τη νέα του θέση.
Αν παρει μεταθεση στην β επιλογη του,και τελικα παρει μεταταξη (οι μεταταξεις βγαινουν μετα τις μεταθεσεις) στην α επιλογη του,τι γινεται;Υποθετω οτι ισχυει η μεταταξη,σωστα;Η μεταθεση δηλαδη δεν αναιρει την αιτηση μεταταξης.Και πρεπει και εκει να υπηρετησει ενα χρονο την μεταθεση για να παει στην μεταταξη;Δεν το πιστευω,αλλα θελω να ειμαι σιγουρη.Ξερει η bitch να μας πει;
Στην εγκύκλιο εθελοντικών μεταθέσεων δε χρειαζόταν να έχεις υπηρετήσει την οργανική σου θέση.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του πολύ κατατοπιστικού φόρουμ! Είμαι ΠΕ02. Θα ήθελα να κάνω κάποια ερώτηση που αφορά στα μουσικά σχολεία. Λοιπόν, σκέφτομαι να κάνω αίτηση μετάθεσης σε Μουσικό σχολείο. Αν ( λέμε τώρα) την πάρω και μετά από δύο χρόνια θελήσω να πάω σε σχολείο κανονικού προγράμματος έμαθα ότι θα πρέπει να κάνω αίτηση μετάθεσης ακόμα και για την ίδια περιοχή, στην οποία ανήκει το Μουσικό. Δε θεωρείτε όμως ότι έτσι εγκλωβίζεται κάποιος στο Μουσικό σχολείο; Και κάτι ακόμα: Αν τα καταργήσουν με νόμο, τότε πάμε υπεράριθμοι στο νομό μετάθεσης και μετά οπουδήποτε ή απλώς πάμε σπίτια μας;;;; Συγγνώμη αν φαίνονται αφελή τα ερωτήματα αλλά θέλω κάποιες υπεύθυνες απαντήσεις.