0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Μαρκούλης έτσι, αλλιώς... εμείς κανένα κοπλιμέντο δεν ακούμε, σε φρέαρ ουρήσαμε; (μην τολμήσετε!!! )Τελικά η Ιθάκη ήταν εξίσου άξια με το δρόμο προς την Ιθάκη (όπου Ιθάκη βλέπε το μέρος που καταλήξαμε να κάτσουμε ), και η παρέα πολύ καλή και ευχάριστη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα έλεγα.Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω άλλο σχόλιο, και θα πρωτοτυπήσω, καθώς δεν αφορά το Μάρκο.. Δασκαλίτσα, πόσο πολύ άλλαξες; Είχα πολύ καιρό να σε δω και κόντεψα να μην σε γνωρίσω! Φτου σου μη σε ματιάσω!
(Αναμένω με αγωνία να διαβάσω την πρώτη επίσημη θεατρική κριτική σου:-)
Δασκαλίτσα, πόσο πολύ άλλαξες; Είχα πολύ καιρό να σε δω και κόντεψα να μην σε γνωρίσω! Φτου σου μη σε ματιάσω!
Iιιι κοκκίνισα ρε σεις!!!!Σας ευχαριστώ πολύ!Landau ήσουν και είσαι υπέροχος! Και το "τρελάρα" το λαμβάνω μόνο ως κοπλιμέντο!!!Εσύ πάλι πάντα νιάτο! Κοkoschka ποια μιλάει; Κουκλάρα και χαμογελάρα!Zoe83, Sish,ΛΩΡΑ,lilium87, εκπαιδευτικός_30 είστε θεότητες!Μάρκο, τα λόγια είναι περιττά... Θα ξαναγίνω γραφική λέγοντας ότι σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια...Αλλά με χάλασε κάτι ρε παιδιά...Γιατί καλό καλοκαίρι... Εγώ θέλω να ξαναβγούμε...Σας έχω μέρος,ώρα κλπ
και το μαλλί καρφάκι!
Μάρκο, ξέρεις τι προτείνω? από τον επόμενο χειμώνα να κάνουμε θεατρικές εξορμήσεις και μετά συζήτηση επί της παράστασης (υπό την καθοδήγησή σου βέβαια! )