*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 119326 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:22:35 pm »
Μην βιαστεις ευα...μην τους χαρίσεις τα τοσα χρονια ταλαιπωριας...
++++
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:26:59 »

Αποσυνδεδεμένος tokasa13

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:23:25 pm »
 Eίναι δίκοπο μαχαύρι!

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:34:53 pm »
Απλά κάθε χρόνο πέφτω στον πίνακα..Με κλειστούς υποτίθεται πίνακες χάνω διαρκώς θέσεις. Και ειλικρινά συνάδελφοι νιώθω ότι στην τελική μάλλον κύκλους γύρω από τον εαυτό μου έκανα τόσα χρόνια. Καιρός για μεγάλες αποφάσεις. Δεν έχω τίποτε προσωπικό με καμία ειδική κατηγορία όπως πολύτεκνοι-τρίτεκνοι-ιδιωτικοί (γνωρίζουμε όλοι πώς έπιασαν κάποιοι δουλειά στα ιδιωτικά..μιλάω από προσωπική γνώση..) αλλά κι εγώ έτρεχα στις ραχούλες με τεράστιο προσωπικό κόστος, έδωσα και πέτυχα σε ΑΣΕΠ με προσπάθεια και βλέπω ότι στην τελική δεν κάνω τίποτε. Συγγνώμη για την προσωπική εξομολόγηση αλλά νιώθω ότι είμαστε πολλοί στην ίδια θέση. Όπως και να έχει...υπομονή και περιμένουμε...να δούμε τι θα γίνει μέχρι και Νοέμβριο που υποτίθεται μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος minus03

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 01:42:00 pm »
οπως το ειπες ,δεν εισαι μονη σου σ'αυτη την αδικη μάχη που κάποιοι μπαινουν με καλυτερους ορους...ειμαστε πολλοι...
απλα δεν θα τους γινει η χάρη...θα ημαστε εκει μέχρι να μας το πουν,αν εχουν τα κοτσια, "οτι μεχρις εδω ηταν οι αναπληρωτες"...
αλλα επειδη αυτο δεν θα γινει ,εμεις θα ημαστε μάχιμοι... :)...και οσο παει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:26:59 »

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 03:10:13 pm »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!

Θα ήθελα να ζητήσω αν είναι δυνατόν από τους συναδέλφους που προσληφθηκαν σε αυτές τις περιοχές της Α' Φάσης πόσοι προσλήφθηκαν λόγω της επιλογής στο κουτάκι χωρίς να έχουν δηλώσει αυτές τις περιοχές ονομαστικά.

Επιπλέον δεν είναι ΓΕΛΟΙΟ και με συγχωρείτε για την έκφραση το γεγονός ότι προκλητικά άνοιξαν μόνο αυτά τα κενά για τους αναπληρωτές.
Δηλαδή τόσα χρόνια μόνο εκεί υπήρχαν τα κενά????
Και οι μόνιμοι που υποτίθεται τα κάλυπταν που βρίσκονταν/βρίσκονται??????????
Μήπως στα σπιτάκια τους σε μεγαλύτερες πόλεις και χωμένοι σε υπηρεσίες????
και αν ναι που βρίσκονται οι τυπικοί και σωστοι, Συνδικαλιστές να αλλά ξουν την κατάσταση με τις πουλημένες αποσπάσεις τόσα χρόνια!!??????   Η ξεφτίλα της εκπάιδευσης!!!!

Αν υπάρχουν συνάδελφοι,   μόνιμοι, αναπληρωτές ή με όποια επιπλέον επαφή με τα του υπουργείου ας ρωτήσουν για το τι γινέται και κατά πόσο αυτή η πρόκληση θα συνεχιστεί και στις επόμενες φάσεις.

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους βαρέθηκαν να διαβάζουν το μηνυμα μου, αλλά παρότι προσωπικά δε εκανα την επιλογή στο κουτάκι, μετά από 5 χρόνια που το επέλεγα, έχω εκνευριστεί με την κοροιδία του υπουργείου για όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους που εμπαίζονται απλώς γιατί είναι στην κατηγορία των Αναπληρωτών άρα και υποψήφιων ανέργων κάθε χρόνο!!!!

Ντροπή σε όλους τους έξυπνους του υπουργείου και καλή δύναμη σε όσους και φέτος θα δουλέψουν στις υπέροχα συνεχιζόμενες συνθήκες του ελληνικού σχολείου!!!

ΜΕ εκτίμηση  Δ.Π.

Μη ζητας συγνωμη μας εκφραζουν ολους αυτα που γραφεις....

Αποσυνδεδεμένος Fani 35

• Έμπειρο μέλος
  • Η ζωή είναι μπροστά...
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 03:25:02 pm »
Συνάδελφοι καλό κουράγιο..πάλι η πρωτοβάθμια την μερίδα του λέοντος αλλά με με τόση διαφορά;πόσες πιστώσεις απέμειναν;υπάρχουν πληροφορίες πως θα καλυφθούν τα κενά για εμάς τους φιλολόγους με τους ταλαίπωρους ωρομίσθιους;αν έχετε την ευγενή καλοσύνη...

Αποσυνδεδεμένος gia 96

• Ιστορικό μέλος
  • Η κακή εκπαίδευση, χειρότερη της αγραμματοσύνης
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 04:26:34 pm »
Eva 7  κι εσείς υπόλοιπα κορίτσια, έχετε απόλυτο δίκιο. Κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι: να έχουμε δώσει ΑΣΕΠ, να έχουμε "τρελαθεί " στο διάβασμα με τόοοοοση ύλη, ώστε να έχουμε καλή επιτυχία και καλή σειρά και τελικά να μας προσπερνάνε στον " κλειδωμένο " πίνακα των αναπληρωτών άλλοι που με γνωριμίες δούλεψαν σε ιδιωτικά, που έγιναν πολύτεκνοι και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά δεν τόλμησαν ούτε μια φορά να δώσουν ΑΣΕΠ, έτσι από περιέργεια, βρε αδελφέ... Απαράδεκτα και τραγικά πράγματα! Πάντως συνιστώ σε όλους ψυχραιμία και υπομονή. Προσωπικά, θα την παλέψω την παλιοκατάσταση 3-4 χρόνια ακόμη κι ας πλησιάζω τα 38 κι ας έχω οικογένεια κι ας είμαι ταλαιπωρημένη. Δε θα τους κάνω τη χάρη να αποχωρήσω από τη δημόσια εκπαίδευση κι ας την έχουν καταντήσει με τους νόμους και τα τερτίπια τους έτσι όπως είναι σήμερα. Δεν έχω απογοητευτεί, ούτε νιώθω ηττημένη,  έστω κι αν οι αρμόδιοι περιμένουν από εμάς να κουραστούμε και να τα παρατήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά και να διεκδικήσουμε όσα μας στερούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Να μην τους επιτρέψουμε να μας ακυρώσουν, ούτε καν να το σκεφτούν!
Οι άνθρωποι σπεύδουν να ασκήσουν κριτική, για να μην κριθούν οι ίδιοι!

Αποσυνδεδεμένος eagle

• Πλήρες μέλος
  • Ό,τι δε ζήσαμε είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 04:45:45 pm »
Μην ξεφεύγουμε παιδιά! Έχουμε καμία καλή πληροφορία;(μου θυμίζει χρηματιστήριο, αλλά γίναμε για τα στοιχήματα!)

Αποσυνδεδεμένος haroulalki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 05:01:58 pm »
Εμας τις γυναίκες όμως με 2 και 3 παιδια και συγχωνεύσεις πάμπολλων περιοχών αισθάνομαι ότι πραγματικά μας καταδικάζουν στην ανεργία. Ένας κόσμος αγγελικά(;) πλασμένος για άντρες. Ο άντρας βάζει πολύ πιο εύκολα χ στο κουτί και αφήνει το σπίτι του, νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 06:06:13 pm »
Ας είναι πρόσκαιρη η απογοήτευσή μας. Έχω την αίσθηση ότι θα είμαστε από τους λίγους κλάδους που θα επιβιώσουν μακροπρόθεσμα στο δημόσιο σχολείο (με μεγάλη μου λύπη για τους υπόλοιπους και κυρίως τους ξενόγλωσσους συναδέλφους που τους συμπονώ για τα δεινά που πρόκειται να περάσουν). Δεν θα τους βγει για πάνω από μια δυό χρονιές αυτό που πάνε να κάνουν. Ίσως να μη τους βγει ούτε και για φέτος. Μην απελπίζεστε! Αισιοδοξία, υπομονή και μαχητικότητα!
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος may16

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 06:18:29 pm »
morgan συμφωνώ απόλυτα. Κάποια στιγμή δεν θα έχουν άλλα σχολεία να κλείσουν, δε θα μπορούν να αυξήσουν άλλο το ωράριο και να μειώσουν τις ώρες των φιλολογικών μαθημάτων και θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν τις συνταξιοδοτήσεις. Και η δική μου λογική λέει ότι η σημερινή κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί για χρόνια αλλά από την άλλη αυτό το υπουργείο έχει πάρει εδώ και χρόνια διαζύγιο από τη λογική οπότε όλα είναι προσωπικές εκτιμήσεις.

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 06:19:27 pm »
ουτε ενας αναπληρωτης φιλολογος στη κεντρικη μακεδονια.............

Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε!! Είναι φυσικό να μην πάρει Θεσσαλονίκη αφού έχει τόσο μεγάλο αριθμό αποσπάσεων. Πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν αυτοί και μετά να μαζέψουν κενά για την β φάση. Σκέψου ότι οι αναπληρωτές καλύπτουν λειτουργικά κενά όχι οργανικά, επίσης οι συνταξιοδοτήσεις ακόμη δεν έχουν φανεί. Σίγουρα θα πάρει Κεντρική Μακεδονία στην β φάση , να μου το θυμηθείς....Ψηλά το κεφάλι!!! Και εγώ μόνο το νομό μου έβαλα και χωρίς κουτάκι....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 06:22:11 pm από Stelios »
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος infinity_kos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 06:33:47 pm »
όπως είχα γραψει το μεσημέρι σε άλλο τόπικ έχουν μείνει ακόμη 500-600 προσλήψεις με την πλειονότητα να ανήκει στην ββαθμια.
Λίγο μετά τα 1000 ο διορισμός.

Αποσυνδεδεμένος koju

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2013, 06:38:13 pm »
εικαζω οτι η επομενη φαση θα εχει γυρω στα 200 ατομα μαζι με τριτεκνους ,αφου λαβουν τα κενα απο τις διδε , μετα τις κατανομες των φιλολογικων  μαθηματων μιας που πηραμε πλεον τις ιστοριες.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)