0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερει κανεις ποσους μονιμους ΠΕ60 πηρανε φετος?
προσπάθησαν να καλύψουν αθήνα για να αποφύγουν τις φασαρίες!θα βγει δεύτερη φάση και τότε θα καλύψουν τα καλά κενά...
Παράθεση από: παπ στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 03:19:45 pmπροσπάθησαν να καλύψουν αθήνα για να αποφύγουν τις φασαρίες!θα βγει δεύτερη φάση και τότε θα καλύψουν τα καλά κενά...Συμφωνώ απολύτως!!Κι εμένα με θέση γύρω στο 400 με προσπέρασε το σύστημα εννοειται!!Ειχα βάλει όμως μονο 3 νομούς για αυτο!
Αυτοι που δεν τους πηρανε στην Α φαση εχουν δικαιωμα να αποσυρουν την αιτηση ωστε να αποφυγουν να εχουν κυρωσεις εαν θα τους επαιρναν στην β φαση καπου μακρυα και δεν θα πηγαινανε?Η δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα?Θα μου πεις να σε παρουν και να μην θες να πας?Ε μαυτο το μισθο και τις συνθηκες και πολυ μακρια το σκεφτεσαι
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 07, 2013, 04:38:58 pmΑυτοι που δεν τους πηρανε στην Α φαση εχουν δικαιωμα να αποσυρουν την αιτηση ωστε να αποφυγουν να εχουν κυρωσεις εαν θα τους επαιρναν στην β φαση καπου μακρυα και δεν θα πηγαινανε?Η δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα?Θα μου πεις να σε παρουν και να μην θες να πας?Ε μαυτο το μισθο και τις συνθηκες και πολυ μακρια το σκεφτεσαιΥπάρχει αυτή η δυνατότητα! Να διαβάσεις προσεκτικά την εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών, όπου γράφει για απενεργοποίηση της αίτησης....