0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο οσο ξερω απο την περιοχή μου όπου περσι ειχαμε αναπληρωτες, Τα κενα έχουν καλυφθει από τους μονιμους οι οποιοι δεν πηραν αποσπασεις, και μαλιστα πάνε σε 2 και σε τρια σχολεια να καλυψουν τις ωρες τους.Σαφώς και πιστευω οτι κενα θα υπαρχουν αλλά δυστυχως όχι οσα περσι...
Στην Αχαΐα σίγουρα δεν υπάρχει οικονομολόγος στις ορεινές περιοχές (δύο κενά). Τώρα αν αυτά μπορέσουν και τα καλύψουν με μόνιμους δεν το γνωρίζω, πάντως ακόμα δεν έχουν καλυφθεί. Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη γιατί υπάρχουν αρκετοί μόνιμοι που διατίθενται σε άλλα σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου (ας ελπίσουμε ότι του χρόνου με Πολιτική Παιδεία και Αρχές Κοινωνικών Επιστημών στη
καλησπέρα,από έγκυρη πηγή να ενημερώσω πως στην Ικαρία οι θέσεις καλύφθηκαν από μόνιμους στη ΣάμοΕπικοινώνησα με Αθήνα και μου είπαν πως ακόμη δεν έχουν εντολή από υπουργείο να συγκεντρώσουν τα κενά στην ειδικότητα, ζόρικα τα πράγματα
cthulhu, απλά διατύπωσα μια πρόβλεψη βασιζόμενη στο πρόγραμμα μαθημάτων του νέου λυκείου. Δεν είμαι εκτός πραγματικότητας, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάνουμε ολοσχερώς την αισιοδοξία και την ελπίδα μας. Σίγουρα τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο αφού η Παιδεία αποτελεί εμφανώς την τελευταία προτεραιότητα της κυβέρνησης, αλλά στην τελική οι κυβερνήσεις δεν είναι προορισμένες να υφίστανται εσαεί, στο χέρι των ψηφοφόρων είναι (και το σταματάω εδώ για να μη θεωρηθεί ότι πάω να ανοίξω πολιτική συζήτηση). Αν μάθω κάτι νεότερο για τα κενά θα επανέλθω... πάντως στην περιοχή όπου υπηρετώ βλέπω να επικρατεί ακόμα σύγχυση.