0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα έμαθα ότι στο νηπιαγωγείο που ήμουν πέρυσι (1 κλασσικό κ 1 ολοήμερο) δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο προσωρινά( και μία θα τα κρατάει όλα. Είναι σίγουρα πάνω από 25. Δεν κοίταξαν τα κενά, κοίταξαν τις πιστώσεις που είχαν.
Παράθεση από: nipioel στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:06:01 pmΔεν επιτρέπεται μέσω ΕΣΠΑ να προσλάβουν γενικής αγωγής άτομα!!! Η γνώμη μου είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ για παράλληλη κτλ και θα τους βάλουν σε κανονικά τμήματα όπυ είναι απαραίτητο..
Δεν επιτρέπεται μέσω ΕΣΠΑ να προσλάβουν γενικής αγωγής άτομα!!! Η γνώμη μου είναι ότι θα χρησιμοποιήσουν τις πιστώσεις του ΕΣΠΑ για παράλληλη κτλ και θα τους βάλουν σε κανονικά τμήματα όπυ είναι απαραίτητο..
Εγινε ανανέωση πινάκων!Κατι να σημαίνει άραγε?
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 05:32:39 pmΕγινε ανανέωση πινάκων!Κατι να σημαίνει άραγε?νομίζω μόνο για την ειδική...
συγνωμη ρε παιδια....δηλαδη εκαναν τις εγγραφες τους οι γονεις τον Ιουνίο, και τωρα τους λενε παρτε τα παιδια σας και πηγαινετε τα αλλου ή οτι το ολοημερο δε θα δουλεψει και βρειτε λυση να τα παιρνετε στις 12??
βρε κοριτσια ειδατε τουσ πινακεσ με τα κενα;;πριν και μετα τη φαση ;;τα ανακοινωσε ο μπρατησ....μου βγηκαν τα ματια..... δειτε το λιγο ...αν αττικη 105 κενα;;;μηπψσ δε βλεπω καλα;;στο site τησ δοε