0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν μου είπε κάτι άλλο πάντως τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά σε ένα βράδυ συγκεκριμένα.......
Παράθεση από: AnnaB στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 06:15:10 pmΚαι σε άλλες διευθύνσεις δεν έχουν τοποθετήσει ακόμα αποσπασμένους και αναπληρωτές..... Ναι, στην Κέρκυρα θα γίνει ΠΥΣΠΕ για αποσπάσεις εντός τη Δευτέρα!
Και σε άλλες διευθύνσεις δεν έχουν τοποθετήσει ακόμα αποσπασμένους και αναπληρωτές.....
Κέρκυρα βγήκαν και από αυτά που βλέπω όλα τα ολοήμερα (του νότιου μέρους του νησιού τουλάχιστον, που γνωριζω πολύ καλά)θα λειτουργήσουν σαν κλασικά...και σε κάποια σχολεία δεν έστειλαν εκπαιδευτικούς ούτε και για να λειτουργήσουν σαν κλασικά(π.χ.στο σχολέιο που δούλευα πρόπερσι έστειλαν 1 εκπαιδευτικό σε σχολείο με 2 τμήματα-1ολοήμερο και 1 κλασικό-με πάνω απο 25 εγγραφές ή σε μονοθέσιο κλασικό δεν έστειλαν καμία-είχε πάνω από 10 εγγραφές)ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ...
Μίλησε κανεις με το υπουργειο;;; επαιρνα συνεχως αλλα ειτε μιλουσαν ειτε δεν το σηκωναν...Παντως εγω εκλεισα ενα ιδιαιτερο (δημοτικο)που ειχα κ περσυ κ βρηκα μια θεση γραμματεα σε οδοντιατριο!! Ε πια βαρεθηκα!!
Εστω 99!πλακα κανω!Για να δούμε!Σου είπαν κ για ποτε το βλέπουν?Τελικα παιδια θα γινει κ δεύτερη φαση αποσπάσεων?
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 08:55:00 pmΕστω 99!πλακα κανω!Για να δούμε!Σου είπαν κ για ποτε το βλέπουν?Τελικα παιδια θα γινει κ δεύτερη φαση αποσπάσεων?Λογικά θα προηγηθεί η δεύτερη φάση των αποσπάσεων πριν των αναπληρωτών. Αλλά κι αυτή, σύμφωνα με τον Μπράτη, μικρή σε αριθμό και αποκλειστικά για ειδικές κατηγορίες, ασθένειες, αναπηρίες, κτλ.
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:13:19 pmΜίλησε κανεις με το υπουργειο;;; επαιρνα συνεχως αλλα ειτε μιλουσαν ειτε δεν το σηκωναν...Παντως εγω εκλεισα ενα ιδιαιτερο (δημοτικο)που ειχα κ περσυ κ βρηκα μια θεση γραμματεα σε οδοντιατριο!! Ε πια βαρεθηκα!! Αν έχει κανένα φίλο ο οδοντίατρος που να θέλει γραμματειακή υποστήριξη στείλε μήνυμα
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:30:07 pmΠαράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:13:19 pmΜίλησε κανεις με το υπουργειο;;; επαιρνα συνεχως αλλα ειτε μιλουσαν ειτε δεν το σηκωναν...Παντως εγω εκλεισα ενα ιδιαιτερο (δημοτικο)που ειχα κ περσυ κ βρηκα μια θεση γραμματεα σε οδοντιατριο!! Ε πια βαρεθηκα!! Αν έχει κανένα φίλο ο οδοντίατρος που να θέλει γραμματειακή υποστήριξη στείλε μήνυμαΧαχαχα! Καλόοο! Μ' αρέσει όμως ρε παιδιά που δε χάνουμε και το χιούμορ μας...
Παράθεση από: jioannio στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:37:46 pmΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:30:07 pmΠαράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:13:19 pmΜίλησε κανεις με το υπουργειο;;; επαιρνα συνεχως αλλα ειτε μιλουσαν ειτε δεν το σηκωναν...Παντως εγω εκλεισα ενα ιδιαιτερο (δημοτικο)που ειχα κ περσυ κ βρηκα μια θεση γραμματεα σε οδοντιατριο!! Ε πια βαρεθηκα!! Αν έχει κανένα φίλο ο οδοντίατρος που να θέλει γραμματειακή υποστήριξη στείλε μήνυμα[/Χαχαχα! Καλόοο! Μ' αρέσει όμως ρε παιδιά που δε χάνουμε και το χιούμορ μας...Ετσι!Παντα με χιούμορ πρεπει να τα αντιμετωπίζουμε ολα γύρω μας τελικα!!Για να αντέχουμε!!Αν δεν είχαμε και χιούμορ θα είμασταν όλοι καρκινοπαθεις και θα γλύτωνε και το υπουργείο από εμάς.Ελπίζω να μην το διαβάζει κανένας αρμόδιος και του ερθει καμια ιδέα και αρχίζει να μας ψεκαζει με τίποτα χημικά.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:30:07 pmΠαράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:13:19 pmΜίλησε κανεις με το υπουργειο;;; επαιρνα συνεχως αλλα ειτε μιλουσαν ειτε δεν το σηκωναν...Παντως εγω εκλεισα ενα ιδιαιτερο (δημοτικο)που ειχα κ περσυ κ βρηκα μια θεση γραμματεα σε οδοντιατριο!! Ε πια βαρεθηκα!! Αν έχει κανένα φίλο ο οδοντίατρος που να θέλει γραμματειακή υποστήριξη στείλε μήνυμα[/Χαχαχα! Καλόοο! Μ' αρέσει όμως ρε παιδιά που δε χάνουμε και το χιούμορ μας...Ετσι!Παντα με χιούμορ πρεπει να τα αντιμετωπίζουμε ολα γύρω μας τελικα!!Για να αντέχουμε!!
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 11, 2013, 10:13:19 pmΜίλησε κανεις με το υπουργειο;;; επαιρνα συνεχως αλλα ειτε μιλουσαν ειτε δεν το σηκωναν...Παντως εγω εκλεισα ενα ιδιαιτερο (δημοτικο)που ειχα κ περσυ κ βρηκα μια θεση γραμματεα σε οδοντιατριο!! Ε πια βαρεθηκα!! Αν έχει κανένα φίλο ο οδοντίατρος που να θέλει γραμματειακή υποστήριξη στείλε μήνυμα[/Χαχαχα! Καλόοο! Μ' αρέσει όμως ρε παιδιά που δε χάνουμε και το χιούμορ μας...