0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ κάθε φορά που παίρνω μου λένε τα ίδια κ τα ίδια,όμως δεν πειράζει ασκούμε με αυτό το τρόπο λίγη πίεση,τους μεταφέρουμε την αγωνία μας.Να τηλ και ως γονεις,να τους ρωτάμε τι θα γίνει με τα ολοήμερα κτλ
Επιτέλους το σήκωσε κάποια!Λοιπον μου είπαν οτι όταν τα μαθαίνουμε κι εμείς, τελευταία στιγμή, την ίδια στιγμή τους έρχεται κι αυτούς εντολή να τρέξουν την διαδικασία!Επομενως, δεν γνωρίζουν λέει απο πριν τιποτα κ δεν υπαρχει συγκεκριμενο χρονοδιάγραμμα για τους αναπληρωτες. Αυτα!Μια τρύπα στο νερό δηλαδή!Πάντως θα υπάρξει β φαση!
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 11:31:02 amΕπιτέλους το σήκωσε κάποια!Λοιπον μου είπαν οτι όταν τα μαθαίνουμε κι εμείς, τελευταία στιγμή, την ίδια στιγμή τους έρχεται κι αυτούς εντολή να τρέξουν την διαδικασία!Επομενως, δεν γνωρίζουν λέει απο πριν τιποτα κ δεν υπαρχει συγκεκριμενο χρονοδιάγραμμα για τους αναπληρωτες. Αυτα!Μια τρύπα στο νερό δηλαδή!Πάντως θα υπάρξει β φαση!Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει β φάση το θέμα πόσους θα πάρει. Γιατί αν πάρει διψήφιο αριθμό , κλάματα Χαραλαμπε!
Πότε το είπε αυτό πάλι;;;
Πριν από λιγο συνάδελφος φιλόλογος ανέβασε στο προφίλ της την παρακάτω ανακοίνωση.Εμείς τι κάνουμε συνάδελφοι; Δεν έχουμε συλλόγους αναπληρωτών νηπιαγωγών; Ποιοί υπερασπίζονται τα δικαιώματά μας;Παρακαλώ ενημερώστε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε!!!ΠΑΣΑΦ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση ΠΑΣΑΦ και Συλλόγων με Διευθυντή Γραφείου Υπουργού κ.
Πήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...