0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gerly στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 02:47:44 pmΠήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...Το πρωί που πήρα βγήκε ένας κυριούλης και ήταν πολύ ευγενικός....τι να πω έπεσες στην περίπτωση
Πήρα στο 210 3442281. Μόνο που δεν με βρίσανε. Μου είπαν ότι δεν ξέρουν για β', μπορεί και ναι μπορεί και όχι, κι αυτοί λέει τελευταία στιγμή το μαθαίνουν. Πάντως μου είπαν αν γίνει όλα θα κριθούν από τις επιλογές που έχει βάλει ο καθένας (για νέο μας το λένε;). Τους είπα ότι περιμένουμε τόσα άτομα να ενημερωθούμε, δεν γίνεται να ξεροσταλιάζουμε μια στον υπολογιστή μια στα τηλ. και ότι πρέπει κάποιος να βγει επίσημα να μας πει, στην τελική δεν είμαστε πολίτες β' διαλογής. Αυτά... Συγγνώμη που δεν έχω κτ σημαντικό να σας μεταφέρω... Είναι ανάλογα σε ποιον θα πέσουμε στο τηλ. Κουράγιο σε όλους... Το ξέρω έχουν σπάσει τα νεύρα μας...
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ πριν 2 ώρεςΕΠΕΙΓΟΝ-Ενημέρωση Survey"Ενημερώνουμε τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των Σχολικών μας Μονάδων (Δημοτικών και Νηπιαγωγείων) ότι οφείλουν, σύμφωνα με επείγον έγγραφο του Υπουργείου, να ενημερώσουν, ως τη Δευτέρα, 16/09/2013 και ώρα 14:00, όλα τα πεδία στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής Survey, με:Στοιχεία Σχολικής ΜονάδαςΕκπαιδευτικούςΜαθητικό ΔυναμικόΑναθέσειςΛειτουργικά κενά (σε ώρες)Ωρολόγιο ΠρόγραμμαΥπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με παλαιότερες οδηγίες και εγκυκλίους, η μη έγκαιρη και ακριβής ενημέρωση του συστήματος καταγραφής Survey, αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα".
........................................................................Γι' αυτο στη γ αθήνας εκαναν το κορυφαιο!!μας ειπαν οτι μας τοποθετούν προσωρινα με αποφαση του διευθυντη εκπαιδευσης για 3 μερες κάπου για να ενημερώσουν το survey και μετα που θα συνεδριασει το πυσπε θα μας ξανατοποθετήσουν στιε τελικές μας θέσεις!!τι εχετε να πείτε;
Να ρωτήσω κάτι! Το εσπα πότε ξεκινάει?
Παράθεση από: zoi83 στις Σεπτεμβρίου 12, 2013, 03:13:14 pmΝα ρωτήσω κάτι! Το εσπα πότε ξεκινάει?
(...) λοιπον ειναι ετοιμο το εσπα να τρεξει. δεν ξερουν ποτε. αυτη τη βδομαδα οχι. την επομενη η τη μεθεπομενη, εξαρταται μου ειπαν απο το ποτε θα δωσει εντολη η πολιτικη ηγεσια. κι επειδη η πολιτικη ηγεσια κινειται με τετοιες ταχυτητες αυτον τον καιρο που μεχρι να σηκωσει το ενα ποδι, μουχλιαζει το αλλο, πιο πιθανο το κοβω τη μεθεπομενη. αυτα για την α/θμια. για τη β/θμια τωρα που μ'ενδιαφερει, μου ειπαν οτι τα πραγματα εχουν βαλτωσει προς το παρον, γιατι ακομα δεν εχουν καθαρη εικονα των κενων.αυτα!
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ πριν 2 ώρες!Χαλαρώστε...Θα κλείσει καλά η ημέρα... (Ελπίζω)!