0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μονο αν ξεσηκωθουν οι γονεις κ ακουστει η αληθεια ισως καποιοι να σταματησουν να κατηγορουν κ να στοχοποιουν τους εκπαιδευτικους κ αν πιεσουν μπορει να βρεθει λυση
καλημερα σε ολους μας που καθομαστε σε αναμμενα καρβουνα! καλο κουραγιο μας...εμενα μου φαινεται δυσκολα να παρουν ουτε καν για να καλυψουν τα απαραιτητα κενα...μονο αν ξεσηκωθουν οι γονεις κ ακουστει η αληθεια ισως καποιοι να σταματησουν να κατηγορουν κ να στοχοποιουν τους εκπαιδευτικους κ αν πιεσουν μπορει να βρεθει λυση...μπαινοντας ομως στη δευτερη χρονια ανεργιας και αναμονης, ολοι γυρω μου μου λενε ξεχνα το αυτο το κομματι κ μη στεναχωριεσαι...ετυχε δουλεψες..κενα του υπουργειου συμπληρωνεις..οταν κ αν αυτο γουσταρει.. ενταξει δουλεψες 3 χρονια εσυ, αλλοι 4 5 6...δεν ειστε ομως μονιμοι..προσαρμοσου στις καταστασεις κ κοιτα τα ιδιωτικα...εχω περασει κ απο κει..κ ειχα πει ..ας μην ξαναχρειαστει να παω θεε μου ξανα..κ τωρα ?πως να προσαρμοστεις σε ενα πισωγυρισμα..ολοι μας καναμε αυτες τις θυσιες κ χτιζαμε κατι αυτα τα χρονια.. κ μου φαινονται πως χαμενα αυτα! ουφ τα ειπα ξανα μια φορα..!!!αυριο παλι!!! σας κουρασα
Παράθεση από: mona στις Σεπτέμβριος 12, 2013, 11:01:54 μμΚορίτσια γνωρίζετε τίποτα για το νομό Σερρών τι γίνεται;;Εχει κενά καθόλου;;Ξέρεις κανέναν αιρετό; Η ΔΟΕ πάντως δίνει 23 κενά.
Κορίτσια γνωρίζετε τίποτα για το νομό Σερρών τι γίνεται;;Εχει κενά καθόλου;;
Δημήτρης Μπράτης πριν από 17 λεπτάΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 150.ΑΠΟ ΤΙΣ 2000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ 1350.Η Α ΦΑΣΗ ΕΙΧΕ 741 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ 517 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ Β ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΙΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ Β ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ.ΣΤΙΣ 17 ΣΕΠ. ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ,ΛΕΝΕ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ Β ΚΥΚΛΟ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ.