0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evdokia στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 02:21:33 pmΤα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ότι γίνεται σήμερα με το ολοήμερο δημοτικό (θα λειτουργεί μόνο με ειδικοτητες) θα γίνει και με το ολοήμρο νηπιαγωγείο. Έχει καιρό που πάει προς τα εκεί η βαλίτσα. Καίγεται το σπίτι του διπλανού, θα πάρει φωτιά και το δικό μας κι ας μη σφυρίζουμε αδιάφορα... Όσο για το ποιοι θίγονται περισσότερο, εγώ σας λέω πως κανείς δεν θα γλιτώσει.. Πάνε και οι οργανικές, πάε και οι μονιμότητες, πάνε και οι νεοδιοριζόμενοι, καλά για αναπληρωτές ούτε λόγος!!! Όποιος θέλει μπορεί να πει πως είναι υπερβολική, πάντως 1+1 κάνουν 2 και σύντομα θα τα βρούμε ολα μπροστά μας..Κι ύστερα δεν χρειάζεται να φτάσουμε εκεί για να ξεσηκωθεί ο κόσμος, ήδη όσα γίνονται είναι αρκετα!! Το θέμα δεν είναι η αντιμετώπιση, αλλά η πρόληψη ιας κατάστασης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι!!Δυστυχώς κι εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα...πείτε με υπερβολική,ρεαλίστρια,απαισιόδοξη ή οτιδήποτε άλλο αλλά πρέπει να το σταματήσουμε τώρα που προλαβαίνουμε.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ότι γίνεται σήμερα με το ολοήμερο δημοτικό (θα λειτουργεί μόνο με ειδικοτητες) θα γίνει και με το ολοήμρο νηπιαγωγείο. Έχει καιρό που πάει προς τα εκεί η βαλίτσα. Καίγεται το σπίτι του διπλανού, θα πάρει φωτιά και το δικό μας κι ας μη σφυρίζουμε αδιάφορα... Όσο για το ποιοι θίγονται περισσότερο, εγώ σας λέω πως κανείς δεν θα γλιτώσει.. Πάνε και οι οργανικές, πάε και οι μονιμότητες, πάνε και οι νεοδιοριζόμενοι, καλά για αναπληρωτές ούτε λόγος!!! Όποιος θέλει μπορεί να πει πως είναι υπερβολική, πάντως 1+1 κάνουν 2 και σύντομα θα τα βρούμε ολα μπροστά μας..Κι ύστερα δεν χρειάζεται να φτάσουμε εκεί για να ξεσηκωθεί ο κόσμος, ήδη όσα γίνονται είναι αρκετα!! Το θέμα δεν είναι η αντιμετώπιση, αλλά η πρόληψη ιας κατάστασης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι!!
τωρα θα μου πεις οτι και στην α φαση δεν ειπε τιποτα και μαλιστα ελεγε και ξαναλεγε οτι θα γινει μια εβδομαδα μετα,τι να πιστεψω δεν ξερω...ασχημα τα πραγματα για ολους μας...
Δε νομίζω να αργήσει και η σειρά μας . Το αναφέρω γιατί άκουσα να συζητιέται μεταξύ συναδέλφων . Ότι μπορεί να διευρύνουν το ωράριο ως τις 2 και μετά να έχουμε ειδικότητες ( μουσικό ,καλλιτεχνικό , θεατρική αγωγή , γυμναστική ).Δύσκολο για μας ..... Εύκολο για αυτούς . Ότι θέλουν κάνουν και δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν κανέναν .
Παράθεση από: NHP2 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 01:40:16 pmΔε νομίζω να αργήσει και η σειρά μας . Το αναφέρω γιατί άκουσα να συζητιέται μεταξύ συναδέλφων . Ότι μπορεί να διευρύνουν το ωράριο ως τις 2 και μετά να έχουμε ειδικότητες ( μουσικό ,καλλιτεχνικό , θεατρική αγωγή , γυμναστική ).Δύσκολο για μας ..... Εύκολο για αυτούς . Ότι θέλουν κάνουν και δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν κανέναν .Η σύμβουλος που ήρθε φέτος στο σχολείο μας είπε οτι δεν θα τη ξενίσει η αλλαγή ωραρίου και συγκεκριμένα ότι αυτό που έχει ακούσει η ίδια είναι ότι δεν θα υπάρχει διαχωρισμός κλασσικού κ ολοημέρου, θα είναι ένα νηπιαγωγείο, θα έχει 2 κύματα αποχώρησης και όποιος γονιός θέλει να το παίρνει με την τελευταία αποχώρηση θα υπάρχει απ'τις 2 κ μετά ωρομίσθια, όπου ωρομίσθια βάλτε αναπληρώτρια. Καλό;;; Έλα όμως που ήρθαν οι μετατάξεις και τα βολέψανε όλα μια χαρά!!!
Τι ενσταση βρε παιδιά, συγνωμη αλλα αυτή η ειδηση καθιστα διατρητη ολη την διαδικασια των προσληψεων.Και δεν καταλαβα και τον αγαπητο κ.Καψαλακη και τη ΔΟΕ φυσικα, γιατι μας το λεει τωρα αφου το ξερει εδώ και καιρο? . Κι αν εχει παρέλθει το διαστημα για να κανεις ένσταση? δεν καταλαβα νομους εχουν μονο για αυτους, για μας δεν υπαρχει νομος που ΄να μας προστατευει??ελεοςςςςςςςς φετοςςςςςςςςςςς