0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evdokia στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 08:25:42 pmΣυναδελφος αναπληρώτρια στο fb επιβεβαιώνει πως η "λύση" αυτή ακούστηκε έντονα στο νομό που προσλήφθηκε εκείνη, αλλά και από συναδέλφους έμαθε πως συμβαίνει σε πολλές περιοχές! Μεταφέρω τα λόγια της "ακούστηκε σαν λύση ήδη στο Λασίθι... και το ίδιο πράγμα φημολογείται στα Δωδεκάνησα.. ( όταν τελειώσει και αν το ΠΥΣΠΕ).. επίσης διάβασα στη σελίδα του μπράτη πωςτ ο ίδιο συνέβη και στην Ευρυτανία όπου τους είπαν πως θα πάνε στη Έυβοια..."Ενταξει εγώ δεν το δέχομαι με τίποτα!!!!!!!! Πείτε τι θα κάνουμε!! Να πάρουν την Α φάση πίσω! Δεν είναι δυνατόν!!!μαζι σου, εδω κα τωρα συναδελφοι , πε οτι, στην ιδια κατσαρολα ειμαστεαλλα να πω δεν ζητω να φυγουν οι συναδελφοι μας της α΄φασης, ζητω να μην αναγκασουν να πανε σε περιοχες που δεν εχουν επιλεξει - θελουν, και να μην ξαναεπαναληφθει αυτο
Συναδελφος αναπληρώτρια στο fb επιβεβαιώνει πως η "λύση" αυτή ακούστηκε έντονα στο νομό που προσλήφθηκε εκείνη, αλλά και από συναδέλφους έμαθε πως συμβαίνει σε πολλές περιοχές! Μεταφέρω τα λόγια της "ακούστηκε σαν λύση ήδη στο Λασίθι... και το ίδιο πράγμα φημολογείται στα Δωδεκάνησα.. ( όταν τελειώσει και αν το ΠΥΣΠΕ).. επίσης διάβασα στη σελίδα του μπράτη πωςτ ο ίδιο συνέβη και στην Ευρυτανία όπου τους είπαν πως θα πάνε στη Έυβοια..."Ενταξει εγώ δεν το δέχομαι με τίποτα!!!!!!!! Πείτε τι θα κάνουμε!! Να πάρουν την Α φάση πίσω! Δεν είναι δυνατόν!!!
Ουτε εγω οταν λέω να ακυρωθεί η Α φάση το λέω εκδικητικά! Εννοείται πως δεν θέλω να χάσει κανεις την δουλειά του!Αλλά πραγματικα εχει γίνει το μαγειρεμα του αιώνα στις πλάτες μας!
Δεν δεχομαι να το αφησουμε ετσι!
Ξέρω και εγώ ότι θα γίνουν μετακινήσεις πλεοναζόντων συναδέλφων από νομό σε νομό.Είναι επιβεβαιωμένο πλέον.Σε κάποιες περιπτώσεις όμως είναι και επιβεβλημένο.
Ωραία.. ας βγουν οι συνάδελφοι που "μετακινούνται αναγκαστικά" να μας δώσουν τα ονόματα και τις περιοχές διορισμού και μετακίνησης, να συντάξουμε ένα χαρτί και να το καταθέσουμε στο δυνδικαλιστικο οργανο των νηπιαγωγών, στο σύλλογο αδιοριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών και σε συνεργασια με αυτούς να αποστείλουμε χαρτι διαμαρτυριας στο Υπουργειο. Αλλά συντομοτατα!!! εγώ αυτό έχω να προτείνω..Αν έχει κάποιος άλλος κάοια άλλη ιδεα, δεκτή!
τι ειναι αυτα που λες συναδελφε, εμεις δεν ειμαστε μονιμοι, μας καλουν δηλωνουμε περιοχες, χωρις να γνωριζουμε στην ουσια τα πραγματικα κενα , και οπου μας καλεσουν γιατι εχουν αναγκη.